Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok fiú van a 20-25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiú van a 20-25 éves korosztályban aki nehezen talál barátnőt?

Figyelt kérdés

Többségre az igaz hogy sokat kell próbálkoznia hogy összejöjjön?

Vagy inkább az a jellemző hogy egyik kapcsolatból megy a másikba?

(Utóbbi szerintem a nagyon előnyös külsejű, nagy társasággal rendelkező fiúkra lehet igaz)

2022. nov. 8. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nehéz ezt igy megmondani,ismerek csúnya,fogyatékos,drogos,gonosz,csóró férfit,van nője...talán azok nem kellenek soha a nőknek,akiknek nem jó a dumája,nem tudják eladni magukat,nem tudják szórakoztatni a nőt,de ez változó
2022. nov. 8. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:

lenyomizzák a férfit ha nem teszi meg az első lépést,nem udvarol,ez nem így működik,aki udvarol,az kockázatot vállal,abból bármi kisülhet,kapcsolat is,de megalázás is,ezt mért csak a férfi vállalja?a tizenéves lányoknak nagyobb a pofája mint a férfiaknak,beszológatnak kiröhögnek mindenkit,de amikor kezdeményezni kell,akkor ők gyenge nők

mostanába elterjedt hogy a nők lekisfiuzzák(megalázzák)a nekik nem tetsző,a szintjükhöz fel nem érő férfiakat

2022. nov. 8. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nehezen találok barátnőt. Nekem ez mindíg is olyan skill volt amit nehezen sajátítottam el. De átlag ha valakivel az első randiig eljutottam, akkor már sima ügy volt..
2022. nov. 8. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Simán találok barátnőt. 22 vagyok. Tanulok, edzek, kung fuzok, olvasott vagyok, autodidakta. 21 évesen találtam meg azt a lányt akivel leélném az életem. A többi lánynál szenvedés volt, hisztisek voltak és az apát oké hogy el kell játszanom, de nincs kedvem a végletekig csinálni. A mostani párom mindegyiknél fiatalabb de mindegyiknél nyitottabb és értelmesebb. Sokáig hiába fejlesztettem magam és olvastam rengeteg pszichológiát évek alatt, akkor sem tudtam dűlőre jutni a lányokkal. A sors adta hogy megtaláltam a nekem valót aki ugyanúgy maximálista, sub (én dom), intelligens, intuitív.
2022. nov. 8. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy 20-25 éves lány élete teljében van, ellepik az udvarlók. Egy 20-25 éves srác még talán ki sem került a szülői házból. Szerinted?
2022. nov. 11. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja mert az szàmít hogy a szülőkkel él vagy sem .. Imàdom hogy most ez az alap hogy külön éljen mert egyébként életképtelen.
2022. dec. 20. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!