Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Hisztinek" számít szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Hisztinek" számít szerintetek az, ha ezután a szókapcsolat után nem akarom folytatni az illetővel a randizást?

Figyelt kérdés

Toleráns vagyok alapból, de amióta egy beszélgetés során elhangzott ez, elment a kedvem tőle: "klímarettegő idióták".

Szerintetek...?

2022. nov. 8. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit erős a reakciód, de amúgy meg ez kicsit alpári és túlzó ez a kifejezés ( bár van aki így viselkedik, de tisztelt a kivételnek).

Amúgy ennyi volt a szókapcsolat? Most talán még egy randi megejthető lenne vele.

2022. nov. 8. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ, kikre utalt vele. Van, akiket én is tudnék hasonló szavakkal illetni, de van, akikre erősnek tartanám.
2022. nov. 8. 14:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Bedobta a műanyagot a sima hulladék szekcióba, és azt mondta, hogy "na ezt a klímarettegő idiótáknak!"
2022. nov. 8. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Prosztó a drágám és felelőtlen is. Valószínűleg nem egyezik a szemléketmódotok és az intelligencia szintetek, ez a baj.
2022. nov. 8. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ez elég túlzó megjegyzés, erre az alap dologra!

Akkor hagyd!

1-es voltam

2022. nov. 8. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

3: 2. vagyok, na, így, konetextusban, dobnám. Ez már nagyon proli, direkt májerkedős viselkedés. Én megértem azt, ha valakinek nem szívügye a környezetvédelem, de ha valaki egy olyan dolgot dafke így csinál, amikor ugyanannyi energiabefektetés lett volna a jó helyre bedobni... na, ez az, ami nagyon nem szimpatikus.

(most, hogy mondjak példát, arra pl. megértettem volna egy ilyen kifejezést, ha annak lett volna szemtanúja, hogy valaki leordítja egy másik ember fejét, amiért vett egy műanyag palackos kólát vagy műanyag szívószállal issza az üdítőjét).

2022. nov. 8. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Gondolom a csávó laposföld-hívő is :D
2022. nov. 8. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell klímarettegő idiótának lenni ahhoz, hogy valaki belássa józan paraszti ésszel, hogy ha össze-vissza dobálja a szemetet, akkor ő vagy a kis utódai bele fognak fulladni előbb-utóbb.
2022. nov. 8. 15:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Énsem folytatnám vele.
2022. nov. 8. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ha így hangzott el az váló ok. Valószínű alja konteós. Sajnos kicsi az esély hogy épelméjű. Jobb ha nem pazarlod rá az idődet.
2022. nov. 9. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!