Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(FONTOS! ) ha egy bizonyos pasi közelébe kerülök nem tudok megmaradni nagyon izgulok mit csináljak?
egyszerűen nem tudok megnyugodni tudom hogy gázul hangzik :)
neten tudunk beszélni de amugy nem hiszem hogy menne amugyse vagyok túl beszédes...nem hinné azt h csak azért nembeszélek sokat mert nemjön be (pedig de)??
a válaszokat köszi
Általában férfiak kérdezősködnek.Azért te is néha néha kérdezgess.Szerintem nyugodtan elmondhatod neki hogy mi a problémád.Vagy tekints rá úgy mint a barátnődre.
Sok sikert!:)
ha rágondolok is :D
mintha pillangók repkednének a gyomromban de ha látom akk egy kicsikét megnyugszom :D
de köszi a választ
hát ha a srác értelme levágja hogy mért vagy szótlan. de nyilván ez látszik rajtad. ha rád néz elpirulsz, elkapod a fejed ha kell ha nem, mosolyogsz mint a vadalma..
nem hiszem hogy azt gondolja hogy azért vagy szótlan mert "utálod"
meg ha neten dumáltok akkor meg főleg levágja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!