Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy több mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy több mint 1-2 hónapot nem birok megmaradni 1 pasi melett?

Figyelt kérdés
Ugy másfél éve voltam szerelmes, de az is távkapcsi volt, keveset találkoztunk, de nagyon szerettük egymást. Amióta szakituttunk nem birok megmaradni egy pasi melett:S 3-4 hétig minden tökéjletes, aztán olyan érzésem lesz, h mégsem az én esetem..:S
2008. szept. 11. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:

gondold át milyen félelmeid / érzéseid vannak a párkapcsolattal, azzal az illetővel akivel jársz. Ha sikerül magadban letisztázni a dolgokat rájössz a válaszra.

Lehet hogy egyedüllétre lenne szükséged, lenyugodni és fél egy év múlva érettebben kezdeni új párkapcsolatba.

2008. szept. 11. 10:13
 2/5 anonim válasza:

ezt miért tölünk kérdezed. semmit se tudunk rólad.

és te irtad hogy te nem tudsz meglenni mellete? akkor valószinű te döntec hogy nem.

2008. szept. 11. 14:00
 3/5 anonim válasza:
sya! hát én is ilyen voltam de engem ez nem zavart és én tudom is a választ a saját bajomra, én egyszerűen csak nem akartam magam lekötni egy ember mellett hosszabb időre ez nem azt jelenti hogy egyik kapcsolatból a másikba játram csak nem az a tipus vagyok aki évekre leköti magát egy ember mellett de nyugi mert egyszer megtalálod azt aki mellett leéled majd az egész életedet!!!még nem volt olyan pasi aki annyira megfogott volna hogy maga mellett tudott volna tartani ennyi a válasz a bajodra és nem te tehetsz róla hanem a pasik!!!!
2008. szept. 12. 17:23
 4/5 anonim válasza:

sya!

alapvető hiba hogy soha nem szabad az exeket a jelenlegi párodhoz hasonlitani mert soha nincs két egyforma ember .

ne azt keresd a párodban hogy milyen volt az exed hanem hogy a jelenlegi párodban mi van meg ami az exedben nincs meg mert tuti hogy van ilyen tulajdonsága is hacsak nem volt tökéletes a volt pasid ami lehetettlen mert nincs tökéletes ember a világon!!!

2008. szept. 12. 17:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Remélem majd tényleg megtalálom az igazit:P
2008. szept. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!