Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha kicsit hanyagolom őt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kicsit hanyagolom őt, érhetek el valami eredményt?

Figyelt kérdés

Adott egy 29 éves férfi, aki nagyon nehéz eset. Randizós időszakban vagyunk 5 hónapja. Én nagyon szeretem őt, és azzal sincs gond, hogy ő kifejezze hogy szeret és fontos vagyok neki, viszont konkrét kapcsolat nem alakul ki köztünk. Hogy miért, azt egyszerűen nem tudom kihúzni belőle, de ő az aki elzárkózik előle.

Mondtam neki, hogy oké, megértem, viszont akkor hagyjuk egymást, mert nekem ez így rossz. Bepánikolt, most 3 napja írogat, hívogat, mondván, hogy nem szeretne elveszíteni. (Hogy együtt legyünk még mindig nem mondja)

Jól csinálom, ha pár napig most nem reagálok? Szeretném ha kicsit átélné milyen ha hiányzom neki. Már 3 napja megy, ez már rekord, hogy ennyit nem beszélünk.

Csak nem tudom hogyan tovább, mit kéne tennem? Újra nyitni felé, hogy utána átéljem megint, hogy ő nem áll készen?... Vagy elengedni egy olyan embert akibe szerelmes lettem, és megszakad a szívem....

Elmesélitek kérlek, ha voltatok már ilyen szituációban?

2022. nov. 5. 07:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha szereted akkor lehet célszerűbb lenne megbeszélni ezt és elengedni az "egódat" mert valószínűleg a hanyagolással csak negatív dolgot fogsz belőle kiváltani és az ilyen dolgok fogjál elrontani azt amiből akár még jó is lehetne. Ha ő tényleg szeret akkor számára ez elég rosszul esik és egy "tüske" lesz amiért így leszard. Elő jön majd benne, hogy biztos más pasival voltál és azért nem írtál vagy valami hasonló. Szóval szerintem az egyik legrosszabb opciót választottad.
2022. nov. 5. 07:58
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg aki önmaga sem tudja mit akar, azt hagyni kell. A "nehéz eset" majd egyszer felnő de neked nem kell megvàrni. Gondolom ez volt a legjobb az összes közül igaz?
2022. nov. 5. 08:01
 3/16 A kérdező kommentje:

Már vagy 20x megbeszéltük az 5 hónap során. 😞 Sosem lett eredménye. Szeret, de nem lép semmit, és ő ezt tudja is, mert szokta is mondani, hogy nem tudja mitől blokkol le. Én szeretem és vele akarok lenni de szenvedek így, úgy érzem magam mint egy játékbaba a polcon. Egy idő után belefárad az ember.

Ezért gondoltam, hogy picit jót tesz talán az eltávolodás.

2022. nov. 5. 08:05
 4/16 A kérdező kommentje:

Csak egyszerűen nehezen esek szerelembe, és ő belé nagyon hamar sikerült, és nehéz egy ilyen ritka és erős érzelemről lemondani ☹️

2022. nov. 5. 08:06
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

Az nem opció, hogy "te lépj"? Mármint én megértem, hogy neki "kellene" de látod, hogy milyen.. valamiért nem megy neki és ez nem biztos, hogy szándékos vagy tervezett. Ha pedig szereted akkor lehet megérné, hogy te lépj és legyen kimondva a dolog és utána majd lesz valahogy. Jobb, mint a bizonytalanság. De játszmát játszani szerintem soha nem vezet semmi jóra. :(

2022. nov. 5. 08:14
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, szexes, lazább történetekben is kapaszkodik az, akit épp hanyagolnak, „elhagyni” készülnek, ilyenkor felértékelődik a másik, ám ez ideig-óráig szól. A válaszadók elég naivak, ha ebbe komoly érzelmeket látnak, és te is. Ha 5 hónap alatt nem alakult ki kapcsolat, jó eséllyel nem is fog, és ringathatod magad abba, hogy így szeret, úgy szeret, szegény leblokkol, szerintem szimplán csak meg akar maradni a kötetlen vonalon. Biztos tetszel neki, kedvel, jó a szex, de nem akar elköteleződni.
2022. nov. 5. 08:27
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha játszmázni kell, akkor megette a fene. Ha olyan sokat jelentenél tényleg neki, akkor nem viselkedne így veled. Te döntésed, hogy meddig érsz rá időt pocsékolni egy ilyen alakra.
2022. nov. 5. 08:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

De ez nem szerelem. Te egy róla alkotott képbe vagy “szerelmes”, ahhoz ragaszkodsz foggal körömmel, hogy milyen lehetőségek lennének a ferfiban és a kapcsolatotokban. De ne ezt nézd, hanem a valós dolgokat. És ne haragudj, de nem lehetsz ennyire naiv. Öt hónapja nem halad semerre a “kapcsolat”. Én ha egy vagy másfél hónap aktív randizas után a másik nem tudja, mit akar tőlem, biztosan elhajtom. Nehogy már kelljen neki fel meg egy év hogy rájöjjön, egyáltalán meg akar ismerni komolyabban is.

Hajtsd el végleg a fenébe ezt a palit, mert borzasztóan szórakozik veled te meg asszisztalsz hozza…

2022. nov. 5. 08:38
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem harcolj érte és ne hallgass azokra akik elengednék.
2022. nov. 5. 08:45
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg kérdező add át a lehetőséget a 9-nek.Neki sok felesleges ideje és türelme van kitartóan várni a semmire.
2022. nov. 5. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!