Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elfogadható magyarázat?
Figyelt kérdés
Neten ismerkedtem egy pasival, leveleztünk, megbeszéltük, hogy egy hétvégén találkozunk. Péntek este ráírtam, hogy akkor találkozunk-e a hétvégén. Semmi válasz. Majd következő kedden visszaírt, hogy ő csak most látta az üzenetet, ne haragudjak! Jah, és ha találkozni akart velem, akkor vajon miért nem írt ő! Azóta meg írogat, hogy mennyire így meg úgy, találkozzak vele személyesen, mert ő annyira akar. Nekem ez kamu.2022. nov. 2. 17:14
1/11 anonim válasza:
Nagyon átlátszó nagyon bena nagyon gáz
4/11 anonim válasza:
Én a helyedben inkább, nem erőltetném. Szerintem vigyázz az ilyenekkel. Nem érdemelnek figyelmet, és magadat is veszélyezteted.
6/11 anonim válasza:
Az is lehet hogy csak haverok buli fanta es egy netes idegen pont nem erdekelte hétvégén.
Kötelékek kialakulását ne a nettol várd
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nős, és ezért nem volt fent társkeresőn a hétvégén. Jellemző, hogy este, vagy hétvégén nem elérhető?
8/11 A kérdező kommentje:
nem, ezt nem hinném. Nem beszéltünk olyan gyakran, hogy ezt így megfigyeljem. De emlékeim szerint csetelgettünk este és hétvégén is. De amúgy tényleg felejtős, nekem sem lenne vele kedvem találkozni. Na, hát ilyen a felhozatal, ezért van sok magányos nő.
2022. nov. 2. 19:35
9/11 anonim válasza:
Jól érzed, hogy ez a pali komolytalan...
10/11 anonim válasza:
Be ne dőlj neki, csak vetítés. Tudod miért csak akkor írt? Mert közbe már volt valaki, aztán azzal nem jött össze, ezért előkapott téged a csikkzsebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!