Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, bejönnek nektem a 2 m magas, 110-120 kg közötti pasik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 15:55
11/19 anonim válasza:
Egy amerikai kosaras 2 m es 130 kg
14/19 anonim válasza:
Hogy nem egy debellát kell elképzelni szerintem mint egy 2 méteres slime-ot akin folyik a háj.
15/19 anonim válasza:
#14: oké, rendben, minden elismerésem a kiváló formájáért, meg főként a sportteljesítményéért, de én akkor sem kezdenék egy ilyen fej-test aránnyal bíró emberrel, sorry.
16/19 anonim válasza:
Nekem a szomszedom viszont 2 méter magas tetovált "állat"
Amig egy családi perpatvarhoz kijön lakónegyedünkbe egy nyápic 160 as rendőrfiu egy rendörlánnyal intézkedni, addig a 2 méteres szomszédunkhoz kb 6 rendőr jött ki és mint vmi kommandósok tervszeruen "támadták" be a lakását is :D
17/19 anonim válasza:
#16: "addig a 2 méteres szomszédunkhoz kb 6 rendőr jött ki és mint vmi kommandósok tervszeruen "támadták" be a lakását is"
És ez a te olvasatodban valami csodálatra méltó dolognak számít??? :O
18/19 anonim válasza:
Csak azt érzékeltettem hogy tekintélyük is van.
19/19 anonim válasza:
Ha magas nő lennék, pl 180cm akkor bejönne az ilyen magas pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!