Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek miután egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek miután egy férfi simán bevallja nektek, hogy több nővel randizik? Nektek ez belefér?

Figyelt kérdés
Mármint ti is először randiznátok vele, de eközben majdnem mindennap új nőkkel találkozik.

2022. nov. 2. 12:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Off.
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerre egy emberre koncentráljon, vagy számomra komolytalan.
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem férne bele. Elköszönnék inkább.
2022. nov. 2. 12:38
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Férfiként válaszolok, fordított esetben én sem akarnék semmit a lánytól így már. Nem akarok sokadik lehetőség lenni, ha tényleg érdeklem, akkor rám fókuszál, nem pedig randiháremet tart.
2022. nov. 2. 12:40
 5/15 A kérdező kommentje:

4# erre eszembe jutott a válasza a férfinak: “a nők bármilyen ok miatt elhagyhatnak téged”.

Ja, azt is kristálytisztán elmondta, hogy szeret több opciót fenntartani.

2022. nov. 2. 12:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Illetve ez a férfi elvárja tőlem, hogy más férfival ne találkozzak csak vele. :/
2022. nov. 2. 12:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#6 Így főleg off. Csak a bajod lesz vele később, ha össze is jöttök, mivel inkorrekt és uralkodó
2022. nov. 2. 12:51
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

Alapesetben, amíg nem komolyodnak a dolgok, internetes ismerkedésnél természetesnek veszem, hogy ő is és én is egyszerre több emberrel levelezünk és randizunk. 2-3 randi után viszont mindenképp eldöntöttem, hogy melyikkel folytatódjon a dolog, és a többit leépítettem.

Mondjuk ezt kerek-perec megmondani a másiknak nagy öngól. Kicsit diszkrétebben kell ezt intézni.

2022. nov. 2. 13:01
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Befejezném az ismerkedést vele.
2022. nov. 2. 13:10
 10/15 anonim válasza:
92%
Az első pár randiig belefér hogy több emberrel találkozgat főleg ha online randizgat, de egy idő után (1-2 hét) azért illik eldönteni kire fókuszál a későbbiekben.
2022. nov. 2. 13:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!