Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egyéjszakás kalandnál azt találja mondani szex közben, hogy bitch, akkor vajon tényleg ezt is gondolja?
Figyelt kérdés
Amikor megismertem, mondtam neki, hogy már két éve nem voltam senkivel, mióta a vőlegényemmel szakítottunk. De szex közben mégis elhagyta ez a szó a száját. Ott fel is kaptam a fejem és mondtam is neki, hogy nem vagyok az. Azt válaszolta, hogy tudja, de a férfiak sokszor mondanak ilyesmit, ha izgatottak. Úgy tűnik eddig én más faszikkal voltam, mert ilyet nekem még nem igazán mondott senki. Mi az igazság?2022. okt. 29. 14:23
12/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy komolyan gondolta. Egyébként hiába izgalombol meg játékból mondja, nekem sem esett volna jól, ki nem állhatom, ha valaki k*!%nak hív. Van olyan nő, akinek ez izgi, ezzel sincs baj de ha neked nem jön be, akkor meg kell mondani, hogy te ettől nem izgulsz fel, csak rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!