Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek es mikor "kene" irnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek es mikor "kene" irnia elso randi utan?

Figyelt kérdés
Idezojel, mert tudom, hogy nincsen kobe vesve, de mi szokott lenni normalis ilyenkor? En ferfikent mar utana tudom, hogy szeretnek-e folytatast vagy nem, szoval altalaban meg aznap estefele szoktam irni nekik, de nem tudom, hogy erre nem-e neznek furan vagy hogy mi jon le belole nekik.
2022. okt. 29. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként szoktam írni egy rövid smst vagy üzenetet a férfinak, hogy köszönöm a szép estét, nagyon jól éreztem magam, és ennyi.

Úgy gondolom, ez alap udvariasság, de az nem az én dolgom, hogy rögtön ennél többet is írjak vagy második randit javasoljak.

Szerintem az nagyon kedves dolog, ha a pasi ír a lánynak, hogy jelezze, ha hazaért épségben, vagy ilyesmi (mondjuk ha késő este váltak el és egyedül ment haza a lány).

2022. okt. 29. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A randi végén a legjobb megbeszélni, hogy lesz-e újabb. Ha ebben megvan az egyetértés, akkor meg lényegtelen, hogy ki ír a másikra, mindkét fél dolga, hogy életben tartsa a kommunikációt.
2022. okt. 29. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#A randi végén udvariasságból úgyis mindkét fél eljátssza, hogy tök szuperül érezték magukat, és csak utána tűnik el az egyik, vagy mindkettő, ha már nem élőben kell elutasítani a másik felet.

A következő randit érdemes egy másik napon megbeszélni, amikor már "kiheverték" az első találkozót és letisztult, hogy ki mit akar.

2022. okt. 29. 08:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól csinálod. Ha érdemled a lányt, akkor örülni fog neki, hogy randi után írsz.
2022. okt. 29. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!