Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ürüggyel kérhetném el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel kérhetném el az MSN címét?

Figyelt kérdés

Már szemeztünk és most elfogadta az IWIW jelölésem.

Az ő osztályába szokott órám lenni, mit írjak neki?

2008. dec. 23. 21:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy egy nagyon rendes és humoros lányról van szó :)

Az előbbi üzenet után hogyan tovább?

2008. dec. 23. 22:37
 12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy még nem beszélünk :(
2008. dec. 23. 22:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Szépen bejelentkezik majd msnre és beszéltek:) "Az ő osztályába szokott órám lenni" tehát egy iskolába jártok, rengeteg közös téma, a karácsonyi a műsor, a köcsög igazgató, a takarítónéni mittudomén:D Hol szilveszterezik?
2008. dec. 23. 22:47
 14/20 A kérdező kommentje:
Na igen téma az lenne de előbb még valahogy elkéne vezetni oda hogy MSN-ezzünk és utána közös találkozás
2008. dec. 24. 10:59
 15/20 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy most IWIW-en ismerősöm küldtem neki egy üzenetet hogy: Rem nem baj hogy bejelöltem mee az adatlapja szerint szimpatikus.

Ennyi, hogyan tovább?

2008. dec. 24. 11:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Jaaa akkor én félre értettem, azt hittem felvetted msnre:S hmmm vissza fog írni, h dehogyis semmi baj, sőt örül h felvetted és Te is szimpatikus vagy neki:D egyszerűen kérdezd meg h felveheted-e msnre mert szeretnéd jobban megismerni, tudod aki mer az nyer:)
2008. dec. 24. 14:31
 17/20 anonim válasza:
ha már bejelölted iwiwen és vissza is igazolt az már jó jel!!ezek után egyik közös ismerőstöl elkell kérni az msn cimét vagy olvasd le az adatlapjárol ha fent van és vedd fel nyisrá h kivagy és h nem baj-e!! és utána már tudtok beszélgetni és bisztos sikerült beszűrni:D
2008. dec. 24. 14:59
 18/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Még jöhetnek a válaszok :)

2008. dec. 24. 17:56
 19/20 A kérdező kommentje:

vissza írta: nem baj hogy bejelöltem

most akk kérdezem meg ven-e kedve MSN-elni?

2008. dec. 27. 13:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Fuu ilyenen parázni... Jaa elsönek vagy szerelmes? Akkor bocsi:D Megy az a maga útján.. Én nekem csak ugy megy hogy fel iwiwre aztán írok egy ilyen üzit: Nagyon elkápráztatnak a képeid.. Van e esélyem az ismerkedésre?:) Vagyis nem igy kicsit bővebben mert ez csak egy példa volt!
2009. jan. 7. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!