Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel kérhetném el az MSN címét?
Figyelt kérdés
Már szemeztünk és most elfogadta az IWIW jelölésem.
Az ő osztályába szokott órám lenni, mit írjak neki?
2008. dec. 23. 21:19
1/20 anonim válasza:
Ha tudnálak, dugnálak :D
Szerintem beszélgessetek valami simpla témáról és majd jön magától a többi. És majd egyszercsak kérd el a címét.
Vagy elrabolod és megkinzod hogy mondja el de ezt talán ne :P
Szia
2/20 A kérdező kommentje:
Őt soha! Először vagyok szerelmes és nem csak teccik!
2008. dec. 23. 21:25
3/20 A kérdező kommentje:
elrablásva hivatkozva
2008. dec. 23. 21:26
4/20 anonim válasza:
Szerintem ne tőle kérd el, hanem vkitől akinek megvan. Amikor meg majd elkezdtek beszélni lehet, hogy meg sem fogja kérdezni miért vetted fel, csak szimplán beszélgettek, vagy csak azt kérdezi kitől van meg, de ha mégis megkérdezné akkor megmondod, h mert szimpatikus, vagy vmi de akkor már mind1 lesz:)
5/20 anonim válasza:
Szerintem beszélgess vele, és esetleg hozz szóba valamilyen közös együttest, vagy énekest, és kérd le a címét, hogy küldjön át neked valamiket.
6/20 A kérdező kommentje:
És így?
Ha nem gond felvennélek MSN-re, olyan szimpatikus vagy.
Jó lenne?
2008. dec. 23. 21:39
7/20 A kérdező kommentje:
Jah hogy előbb IWIW-en beszélgessel vele?
2008. dec. 23. 21:40
8/20 A kérdező kommentje:
Küldtem neki üzenetet hogy:
Remélem nem gond hogy felvettelek, adatlapod alapján szimpatikus vagy.
Elb**tam vagy nem?
2008. dec. 23. 21:49
9/20 anonim válasza:
hihetetlen h nagyobb bajod nincs..nevetséges...milyen ürüggyel..semmijennel...elkéred és kalap kabt.Ha bejössz neki odaadja ha meg nem akkor meg hiába készítesz tervet.
10/20 anonim válasza:
Nyugika nem basztál el semmit:) Hajrá hajrá, bár már biztos beszéltek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!