Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé dekoratív nők! Milyen elvárásaitok vannak a férfiak felé?
Ti is legalább átlagos külsejű pasit szeretnétek magatoknak?
F/31
Szintén a plusz kilós csoportot erositem, ennek ellenére szép arcom van.
Igen, elvarom hogy számomra legalább átlagos külsejű legyen mert képzeld a többség nem tud vonzodni olyanhoz akiben semmi szépet nem talál.
Ez nem azt jelenti hogy tökéletesnek kell lennie de ÉN találjam vonzónak, ne taszitson.
Az pedig egyéni hogy kinek mi a vonzó. Nem egy olyan pasim volt már aki a többség szerint nem helyes nekem mégis bejott. De olyan is sok volt akiket én bottal se piszkalnek meg mégis volt baratnojuk tehát valakinek tetszettek.
Egyéb elvarasaim sincsenek elszallva, káros szenvedelyektol mentes, hasonló mentalitasu, ertekrendű ember legyen.
Hát kevésbé dekoratív nő vagyok, de rondának nem mondanám magam egyáltalán.
Nem én vagyok az általában, akit először észrevesznek a pasik. Nem sminkelek, tövig vágom a körmöm, nem öltözködöm kifejezetten nőiesen / nem követem a divatot. Vannak külső hibáim pl kissé csálé a fogsorom, nem tökéletes a bőröm, kicsi a mellem. De ronda nem vagyok, pl gyönyörű a hajam, szemem, vékony vagyok, szóval akad bőven szép külső vonásom is. Több srácnak is voltam már szerelme vagy kiszemeltje, jöttek már leszólítani utcán is, modellkedésre is be akartak szervezni már (magas vagyok és vékony és van pár jellegzetes vonásom, ami fotogén is lehetne)
Szerintem legfeljebb átlagos vagyok külsőre. Én ezt elfogadom és elégedett vagyok vele.
Nagyon magas elvárásaim vannak, de általában ezek nem külső jegyek. Külsőre annyi az elvárásom, hogy nekem tetszen. Ebből szerintem soha senkinek nem szabad lejjebb adnia. (Tetszett már alacsony, kövér, vézna meg ronda srác is.)
Belsőre viszont nagyon durva.
- lehessen vele egészséges, kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatot kialakítani (azaz:
1. tudjunk beszélni mindenről, a problémákról is időben sértődés vagy veszekedés nélkül, higgadtan.
2. összeegyeztethető jövőkép: pl hol éljünk, legyen-e házasság, hány gyerek stb. Az értékrend kb egyezzen.
3. pozitív életszemlélet, jó humor, spontaneitás, figyelmesség. Hogy a mindennapok jók legyenek.
4. összeillés: pl azonos vágyak (szexuálisan is) vagy a rendhez való hasonló hozzáállás.
5. szociális élet: ne én legyek a szociális élete egyszemélyben. Nem kell, hogy sok barátja legyen, de legyen valamennyi.
6. normális hozzáállás/életszemlélet: pl empátia, egyenlőség (ha ő találkozhat a lány barátaival akkor én is a fiú barátaimmal, egyenlő fizetés, egyenlőség munkamegosztásban pl mosogatás), ide tartozik hogy hogy kezeli a kapcsolatot, pl mások előtt mennyire teregeti ki, felvállal-e, alapvető-e a monogámia stb.)
Ezen kívül még vannak egyéb elvárások pl:
1. legyen 21-25 éves
2. szeresse a munkáját hivatásaként (vagy ha tanul akkor a szakot)
3. legyen jó a munkájában
4. legyen okos (ezen problémamegoldó, logikai és absztrakciós képességet értek)
(plusz pont, ha olyan területen dolgozik mint én. A fentiek általában magas fizetést feltételeznek, de az nem elvárás, egy megfelelő szakos pl matek-infó, fizika-infó szakos tanár is teljesíti ezeket. A pénz nem lesz gond én jól fogok keresni.)
5. legyen ambíciózus, legyenek céljai az életben
6. kedves, törődő
7. legyen udvarias
8. nyitott (pl új sportra)
9. tudjon komoly is lenni, tegyen a céljaiért.
Stb.
Most felsoroltam párat, valószínűleg nem ez az összes.
BTW van párom. Mindet teljesíti, sőt, sokkal többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!