Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hív már el randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív már el randizni?

Figyelt kérdés
Megismertem tinderen egy férfit, azóta messengeren csetelünk. Annyira egy húron pendülünk, hogy valami hihetetlen, és ezt ő is érzi. Megállás nélkül megy a csetelés, ő is teljesen rámkattant, egyfolytában keres, érdeklődik. A csetelést kiegészítettük fotóküldözgetéssel. Átbeszéltük a legfontosabb kérdéseket, azok is mind passzoltak. Szóval igazából szerintem ez nagyon jól elsülhet. Az egyetlen probléma, hogy én már szeretnék találkozni személyesen, hogy ne csak a képzeletre alapozzunk, ő viszont úgy látom, annyira még nem sürgetné a talit. Párszor már feldobta ő is, én is, mindegyiket pozitívan fogadta mindkettőnk, de konkrétat nem beszéltünk meg, csak kb. ilyet írt hogy "majd nagyon szívesen eljönne velem arra a mozifilmre" - szóval MAJD.. és semmi időpont, úgy látom direkt nem sürgeti. Csak nem tudom, még meddig akarja húzni. Ami még eszembe jutott...most tudom, hogy napi szinten edz - lehet hogy formába akarja hozni magát tali előtt? Egyébként még csak 4-5 napja csetelünk, de egész napokon át. Én nem akarom erőltetni, sürgetni, csak nem tudom, miért húzza az időt. Biztos, hogy nincs másik csaj a képben, mert tényleg folyamatosan írogat, nem is lenne ideje másik csajra :D Ja és 34/F, én 30/N
2022. okt. 25. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Hát, elég gyerekes....
2022. okt. 25. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Mégis mit akarsz 5 nap után? Nyugodjál le..
2022. okt. 25. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Béna a f.szi vagy vmi defektje van és csak chat huszár. Engem már másnap elhívott randizni bármelyik. Ezért nem kell hetekig chatelni nonstop.
2022. okt. 25. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

"5 nap"🙄

Srác jó formában van ,és egészséges az önbizalma - nem fog kapkodni ,minek ?

2022. okt. 25. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
Mert van élete? De csak egy tipp
2022. okt. 25. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!