Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez így normális? Mindig csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális? Mindig csak az arcomra ad puszit, az baj? Lesz ebböl valami? Azt mondta reméli még találkozunk, de már 2 napja nem láttam, nem beszéltem vele? Írjak neki sms-t hogy mi van vele, vagy inkább ne? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác, megtetszett, és felvettem MSN-re, beszélgettünk, és találkoztunk másnap.Akkor el is hívott koncertre este, én elmentem, és nagyon jó volt, és úgy örült nekem mikor meglátott. Haverjainak is bemutatott, és azóta velük beszélgetek MSN-en, és azt mondták hogy j csaj vagyok, és hogy jól választott a haveruk? Mi lesz ezek után?Tegyek valamit?
2008. dec. 23. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy félénk, és azért ad egyenlőre puszit az arcodra. sokat segítene, ha tudnám hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt. szerintem írj neki smst, és majd beszélgess vele, DE csak puhatolózz, óvatosan, hogy mért csak az arcodra ad puszit.
2008. dec. 23. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatsz puhatolódzni... de minek?

Kicsit fordítd el a fejed legközelebb búcsúzáskor, a 2. puszinál. Épp csak annyira, hogy valahova a szád közelébe kerüljön :-)

Ha visszahőköl - akkor kár kísérletezni vele.

Ha meg nem, akkor nevess egy jót rajta, és kicsit öleld át. A többi már magától jön utána :-) - vagy a következő találkozón.

2008. dec. 23. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk mindketten. Kb. 1 hete ismerem. És nagy szájú srác. Hát már eleve nyomulósnak kellene lennie mikor Hardcore and metal koncertre hívott.:) Isten volt.:P
2008. dec. 23. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondjad neki hogy: nem csak egy puszit szeretnék

és közben mozdulj rá a száj(ly)ára

2008. dec. 23. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tetszel neki, de nem akar kapcsolatot belőle. Most jól elvan a haverjaival és fél a felelőségtől.

De csak találgatok.

2008. dec. 23. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
ne szarozz, smárold le a következő bulin. Komolyan.
2009. jan. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!