Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy bizonyos kor után már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bizonyos kor után már inkább a belső tulajdonságok számítanak ismerkedéskor? Vagy a külső mindenképpen számít? Ha egy negyvenes nő úgy kezd bele a ismerkedésbe, hogy nem számít a külső, akkor könnyen találhat párt?

Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

10. Ő nem, ő élvezi hogy vagyok. Fordítva ülsz a lovon. Én nem vagyok kiszolgálva, nekem nem főz senki, nekem nincs otthon szex.

A 9-essel egyetértek, pedig nő! Ha én is egyedül lennék, soha a büdös életbe nem kellene nő hogy egy fedél alatt éljek vele. Valójában nekem a házasság nem energiát ad és feltölt, hanem energiáimat viszi el, és lehúz. Minden téren.

2022. okt. 23. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11

Miért nem válsz el, ha ilyen rossz a helyzetet minden téren?

2022. okt. 23. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
Nem vagyok abban a helyzetben, félek egy válással olyan szinten elindulnék a lejtőn, hogy az a jó megoldás ha maradok továbbra is így. Annyi elfojtás van bennem, hogy egy válással ha az felszínre tör, 20 év börtön lenne az eredménye. Egy puskaporos hordó vagyok, és ez nem úgy mondom hogy csak mérges vagy ideges. Elmebeteg, extrém és brutális. Szóval jobb ha nem válok el.
2022. okt. 23. 11:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
minden számít
2022. okt. 23. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:
86%
Kinek mi! Van akinek a 25cm-es f*sz a menő, van akinek a pénztárca, van akinek egy csendes falu számít, van akinek a nagyváros. Van aki értelmiségiről álmodozik, van aki a munkásról.
2022. okt. 23. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!