Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin szexelni gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin szexelni gáz?

Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 13:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Gáz vagy nem, én kinyaltam első randin.

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok tenni, és ő sem gondolta volna, de összejöttünk, és nagyon boldogok vagyunk. Nem vettem észre, hogy ez akadályozta volna egymás megismerését, vagy az érzelmi kötődést.

2022. okt. 20. 18:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi első randin szexeltünk, azòta eltelt három év és azòta is együtt vagyunk.
2022. okt. 20. 20:51
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Én mindig ellene voltam hogy első találkozáskor ágyba bújjak valakivel főleg hogy akkor már egyedülálló anyuka voltam egy 5 éves gyerekkel.

Erre úgy hozta a sors hogy első randi ami nem is randi volt csak egy random találkozás, sokat ittunk nála ébredtem...majd másnap reggel is. ( hosszú hétvége volt, a lányom az apjánál aludt)

3 hét múlva összeköltöztünk, 1 év után megszületett a lányunk, 2 év után összeházasodtunk. Lett egy saját cégünk, nagyobb házat keresünk éppen és tervezzük a tesót.

Ja és lassan kezdődik a nagyobbik házastársi örökbe fogadása. 🥰

2022. okt. 20. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Első randin lefeküdtem a pasival, 8 éve eygyütt vagyunk, most várom a gyerekét. Csak a két adott emberen múlik, hogy milyen gyorsan haladnak.
2022. okt. 20. 22:37
 15/18 Dzsurászik Brendonka válasza:
100%
Mi is az elsőn összejötünk, már 28 éve! :)
2022. okt. 23. 13:26
 16/18 anonim ***** válasza:
A szex a legtöbb kapcsolatban fontos. A kapcsolat része. Semmi értelme halogatni semmi miatt. Mi is szexeltünk az első randin, ennek már 10 éve, és azóta is együtt vagyunk.
2022. okt. 24. 12:06
 17/18 anonim válasza:
Párommal távkapcsolatban kezdtünk mindent (270km). Inkább ismerkedésnek indult, nem fűztünk nagy reményeket a kapcsolathoz. A megismerkedésünk után egy hónappal, találkoztunk félúton egy egész hétvége erejére. Hát nem nagyon tétlenkedtünk, de nálunk talán kellett is ez hogy jobban elmélyedjünk egymásban. Ez több éves sztori, azóta már együtt lakunk, de mindkettőnk tartja magát ahoz, hogy ha nincs ekkora táv akkor nem feküdtünk volna össze első alkalommal, de ugye ez már nme fog kiderülni.. ;)
2022. okt. 26. 06:51
 18/18 anonim ***** válasza:
83%

Én mindegyik lánnyal szexeltem az első randin.

Utána együtt voltunk 4,6,8 éveket.

Volt akinek csak szobát, adtam ki és azért jött nem randizni, de megunnepeltuk, hogy kivette és még aznap este össze is bujtunk.

Aztán 4 évet együtt is voltunk.

Lányok esetében ez szerintem azért jó, mert kiderul hogy milyen az ágyban a bizonyos illető és nem fecserelnek el rá hónapokat feleslegesen, ha mondjuk szar.

A férfiak esetében is valami hasonló, de inkább az derül ki, hogy mennyire akarja utána még a nőt.

Ha utána is tudnak beszélgetni, hulyeskedni, együtt tölteni kielegulten is időt, akkor az már biztató jövőkepet mutathat.

Ha nem, akkor csak a fizikai vonzalom, kémia volt ami miatt ez megtortent.

Rövid az élet, minek húzni a saját és más idejét is?!

2022. okt. 26. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!