Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a lányok már első randin szexelni folyton?
Figyelt kérdés
Nem volt előtte semmi érdekes, megbeszéltük nagyjából ki mit keres, hol találkozzunk.
Oké talin hagyom mesélni, kérdezek ezt azt, aztán elkezdenek flörtölni, csipkelődni, aztán valamelyikünknél kikötünk a végére, mert vagy nem emlékszik, hogy bezárta-e az ajtót (nyilván ugye), vagy annyira fázik és kizárólag felmelegedni feljönne (hátpersze). Volt amikor nem mentem bele, mert siettem, más dolgom volt, nem jött be annyira a lány, de ez igy mi?
2021. jan. 11. 21:24
1/13 anonim válasza:
Még randi sem kell nekik. Engem állandóan fogdosnak a buszon, villamoson, meg hozzám nyomják a mellüket. Undorítóak! 52/F
2/13 anonim válasza:
Jaj de sajnállak! Én meg hiába keresek még szexre sem kellek nekik!
3/13 anonim válasza:
Dehogy akarok.. Az én környezetemben szokás előtte megismerni a másikat.
4/13 anonim válasza:
Nem minden nő ilyen. Ha nem buksz a könnyen kaphatóakra, nincs azzal semmi baj. Válassz mást. Mi a probléma?
5/13 anonim válasza:
Hmm, hol is vannak pontosan ezek a lányok? Nekem jók lesznek, te meg menj inkább legózni nyifi-nyafi.:)
6/13 anonim válasza:
Hát te szegény ártatlan lélek... Te elkezdtél neki beszélni az érzelmeidről, ő meg össze nunizta a kukidat?
7/13 anonim válasza:
Legalább nem egy igénytelen pöcs a kérdező... hiába savazzátok.
8/13 anonim válasza:
Nem tudom miért ilyenek, de szerencsére vannak kivételek szép számmal. Türelem, ne add fel, előbb-utóbb találsz te is egy nőt, aki nem csak a testedet akarja!
10/13 anonim válasza:
Na, és az hogy lehet, hogy valahogy tök véletlen mindig ilyeneket fogsz ki? Ez elgondolkodtató, mivel a környezetemben egy lány sem ilyen. Én is az vagyok s kizárt, hogy bárkire is egyből rámásszak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!