Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eléggé berúgtam az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé berúgtam az első randin, nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány. Keresett azóta, de nem hívott újra találkozni.
2022. okt. 19. 14:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Te is bedohatod neki a talalkozo otletet.
2022. okt. 19. 14:32
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Hát talán első randira ez cseppet sok volt.
2022. okt. 19. 14:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kínos. Mennyi idő múlva keresett? Észrevettél valami változást rajta, esetleg szűkszavúbb lett vagy ugyanolyan, mint előtte?
2022. okt. 19. 14:43
 4/16 A kérdező kommentje:
A randi utáni reggelen. Hát, talán kicsit kevésbé érdeklődő már.
2022. okt. 19. 14:44
 5/16 anonim ***** válasza:
11%
Ezt nem értem xD
2022. okt. 19. 14:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kiábrándult belőled, igen.

Érdemes lenne üzenned neki - kezdve egy bocsánatkéréssel a kellemetlenségért - hogy mondja el őszintén, hogy mit tervez tenni a továbbiakban, szeretne-e még találkozni.

Miért rúgtál be? Ha amúgy is ilyen típus vagy, akkor ezt jó előre tisztázni. Lehet, hogy ezzel el is száll az esélyed, de te ilyen vagy, ő meg másmilyen, ne raboljátok egymás és a saját időtöket.

Ha viszont azért történt, mert pl. nagyon ráizgultál a randira, és bátrabb akartál lenni/bevállalósabbnak akartál tűnni/stb., akkor ezt is jobb lenne beismerni az üzenetben.

2022. okt. 19. 15:07
 7/16 anonim ***** válasza:
5%
Sznoboknal kis uri ficsur nem is fog reszegen megdugni... ha ennyire szeretsz inni akkor egy segedmunkas megcdinalt volna ..
2022. okt. 19. 15:22
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

én először azt olvastam hogy belerúgtál, furának is tűnt :D

de amúgy ja, te is megpróbálhatod elhívni találkozni, hátha belemegy

2022. okt. 19. 15:45
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
Én is belerúgást értettem
2022. okt. 19. 15:46
 10/16 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Én tisztáznám a helyedben,hogy ez nem rendszeres,csak most valamiért túllőttél a célon. Ellenkező esetben nekem se lenne túl gyerebe ez az indítás,azt gondolnám nálad ez az alap,de mivel nem ismer a krapek, ezen segíthetsz,hogy ne gondolja tévesen ezt. F
2022. okt. 19. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!