Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most barátzónába kerültem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most barátzónába kerültem?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm, 29 éves, akinek egy ideje már udvarlok, mind a ketten HR-esek vagyunk.

Egyik nap egy nála sokkal fiatalabb srác lájkolt neki Instagramon, meg ráírt, és azóta a kolléganőm odavissza van, csak róla beszél nekem is.

Pedig korban én sokkal közelebbálló vagyok. Azt is megtudtam milyen pozícióban dolgozik, sokkal magasabba mint mi, lehet csak a pénz az oka?

Lehet innen még esélyem?

2022. okt. 15. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te mindig is a barátzónában voltál nála
2022. okt. 15. 18:56
 2/6 Ghgj ***** válasza:
100%
Nem, ezt buktad. Soha életemben nem áradoztam másik pasiról a kiszemeltemnek, csak olyanoknak, akikkel kapcsolatban kicsit sem zavart a gondolat, hogy ettől elbátortalanodik. Szabadítsd fel magad, keress mást. :/
2022. okt. 15. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
HR-esként nincs annyi eszed, hogy tudd: NEM BAXUNK MUNKATÁRSSAL!!!
2022. okt. 15. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért viselkednek itt egy csomóan úgy, mintha a csajozás valami videójáték lenne?

Nem, csak mert több interakció-pontot költöttél el a csajra, még nem lesz garantáltan sikered.

Sőt, lehet eleve nem is volt. Nem feltétlenül azért, mert valami gond lenne veled, szimplán nem vagy az esete.

2022. okt. 15. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy udvarolsz? Voltatok randizni, csináltok közös programot, csókolóztatok?

Attól, hogy kedves vagy valakihez, még csak nem is biztos, hogy felmerül benne, hogy érdekled! Valószínűleg csak egy kolléga vagy, mint a többi, akkor lehetne esélyed, ha próbálkoznál. Nyilván nem tetted, különben tudnád a választ.

2022. okt. 15. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kerdezo az udvarlas alatt a kovetkezoket erti:

- Napsuteses jo reggelt! :-)

- Tessek, hoztam neked egy kavet.

- Rendelek kajat. Rendeljek neked is?

- Nyugodtan lepj le, majd en befejezem a tobbit.

- Nem fog a tollad? Nyugodtan hasznald az enyemet.

A ferjem nalam 5 evvel fiatalabb, nem szamit.

2022. okt. 16. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!