Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira karkötő ajándékba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira karkötő ajándékba? Ha válaszolsz olvasd el azt is ami lent van mert ott a lényeg ;)

Figyelt kérdés

Általában nem viszek semmit az első randira mivel kb. semmit nem tudok a hölgyről. Viszont ez most más, mivel valamelyest ismerem már és arra gondoltam, hogy nem sablon ajándékot viszek neki (rózsa, csoki stb.) hanem valami különlegesebbet de mégsem méregdrágát

Innen az ötlet hogy adok neki egy olyan karkötőt aminek a témája olyan ami az egyik érdeklődési köre és szereti azt.

De arra is gondoltam hogy olyan karkötő amit fentebb leírtam csak bele van írva a neve így még inkább személyesebb.

Fiúk, lányok!

Tapasztalatok ill. ötletek ezzel kapcsolatban? XD

#első randi #randi #ajándék #Elsőrandi ajándék
2022. okt. 14. 00:32
A kérdező szavazást indított:
JÓ ÖTLET a karkötő
NEM JÓ ÖTLET a karkötő
43 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne! Kedves gesztusnak tunik, de nem az, nagyon tolakodo! Eloszor ismerjetek meg egymast (meg)jobban, aztan johetnek az ilyen kis meglepetesek! Ne hozd ot kellemetlen helyzetbe. Mi van akkor, ha o mar a randi vegen eldonti, hogy nem teged keres..es ott a karkoto.

Szerintem eleg ha te fizeted/felajanlod a szamla rendezeset.

N

2022. okt. 14. 00:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszene. A csoki meg a gaz sem, de ez nagyon bizalmaskodó.
2022. okt. 14. 01:03
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Első randira nem kell semmiféle ajándék, rózsa, csoki sem, pont elég, ha meghívod egy italra.

A karkötő névvel 12-16 év körül menő lehet. Hány évesek vagytok?

2022. okt. 14. 01:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly ismeretség lenne és akár már némi érzelem is lenne köztetek, de csak most jutottatok el valamiért a randiig, akkor még csak-csak, de a "valamelyest ismerem már", az nem ez a kategória. Túlzás egy ilyen ajándék első randira, és mindenféle komolyabb ismeretség nélkül. Én biztosan kellemetlenül érezném magam és még el is ijesztene vele az, aki ilyet ad nekem.
2022. okt. 14. 01:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túlzás első randira hiszen alig ismered. Volt egyszer egy pasi találkozni akart velem messziről én belementem. Másnap mutatott valami karkötős képet amit saját maga csinált. Persze mit mond rá az ember szép ügyes vagy stb. Kérdezte mi a kedvenc színem csinál nekem egyet a talira. Le is mondtam a talit. Tolakodó volt számomra.
2022. okt. 14. 01:30
 6/16 anonim ***** válasza:
32%

Túlagyalod a dolgokat. Megzavarod csak.

"Sablonos" dolgot vigyél: csoki, virág stb.

2022. okt. 14. 06:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Legyél úriember, fizesd a cehet, de első randira semmi ajándèk.

Pláne nem karkötő.

2022. okt. 14. 07:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne hozzon ajándékot nekem valaki, akivel akkor találkozom először,személyset meg aztán főleg ne! Miért legyen egy ékszerem, ami rád emlékeztet, ha egyszer nem is biztos, hogy szimpatikus leszel? Kicsit olyan, mintha már ezzel is magadhoz akarnál kötni, és az első randin egy ilyen megmozdulás óriási redflag.
2022. okt. 14. 08:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tolakodó, első randira nem kell semmi.

Én csak csokit/virágot kaptam már első randira, azt is túl soknak éreztem.

2022. okt. 14. 09:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Karkötő, lehet metafora a bilincsre.
2022. okt. 14. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!