Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az incelek vagy az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek vagy az itteni frusztrált feministák hoznak morálisan “magasabb” színvonalat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 17:42
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
Milyen ti? Te próbálsz összemosni engem az incelekkel. Én mindig fszságnak tartottam a nők újraelosztását, meg az egyéb kretén ötleteiket. Ami nem jelenti, hogy a feministák megcsaláskultuszát bármivel többre tartom. Azt képzelitek, hogy ettől vagytok kemények, hogy ezzel vesztek revansot azért, mert generációkkal ezelőtt elnyomás volt. Belerúgni más önbecsülésébe aztán óriási teljesítmény. Azzá vált a szektátok, ami ellen létrejött.
2022. okt. 9. 20:10
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

21

Jóember, de mégis ki kultiválja a megcsalást? Konkrétan leírtam, hogy én nem. Ezek után felfoghatatlan, hogy milyen indokkal vádolsz továbbra is.

2022. okt. 9. 22:04
 23/41 anonim ***** válasza:
47%

"Tudsz linkelni pár kérdést ahol a "frusztrált feministák" tényleg a semmin hőbörögnek? Úgy könnyebben menne a válaszadás, mert az incel viselkedéssel nagyonis tisztában vagyok, viszont ilyen nőket nem nagyon látok."

kérdéseket nem szoktak kiírni, de ha rendszeresen látogatod a kategóriát, a válaszadók közt van néhány visszatérő arc, akik bizonyos kérdéseknél csípőből válaszolnak, jellemzően:

. ha női felhasználó kérdést ír ki valami tök hétköznapi párkapcsolati apróság miatt, egyből rávágják, hogy kukázd a p*csfejet

. ha női felhasználó kérdést ír ki, mert elég gázos a pasija, egyből rávágják, hogy ne csodálkozz, minden férfi ilyen

. ha férfi felhasználó kérdést ír ki, mert elég gázos a párja, egyből leoltják, hogy benned van a hiba, kisfiú

ilyesmik.

2022. okt. 9. 23:54
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
#23 Olyan kérdés is tökéletes ami alatt ilyen kommentek vannak.
2022. okt. 10. 00:13
 25/41 anonim ***** válasza:
54%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt a 7-es válaszoló egy tipikus idegbeteg feminista. Az tény, hogy a kérdés is gyökér, de ez a reakció aránytalanul agresszív. Az ilyenek nem sok kérdést írnak, de annál több goromba kommentet írogatnak férfiak kérdéseihez. Amik között vannak tényleg idióták, de rensszeresen látni olyat is, hogy teljesen normális kérdésre is mocskolódással válaszoltak. Ez a jelenség semennyivel sem különb az inceleknél, az oldalon viszont pozitívabb a megítélése, mert férfiakat akárhogyan lehet sértegetni, alaptalanul vádolni, az rendszerint fel lesz pontozva. Úgy látszik, a többségnek erre van igénye. Mondjuk a Fidesz kétharmad után nem érzem magam meggyőzve, hogy szégyellnem kellene a kisebbségi véleményemet.

2022. okt. 10. 00:51
 26/41 anonim ***** válasza:
2022. okt. 10. 01:21
 27/41 anonim ***** válasza:
66%

"Az ilyenek nem sok kérdést írnak, de annál több goromba kommentet írogatnak férfiak kérdéseihez"

A gorombaság feminizmus? Mosolyogva kéne magyarázni a dolgokat, és csak a csinos lányoknak, hogy tudjatok figyelni?

A feminista középen áll az X tengelyen, az incel meg valamelyik irányban a legszélén. Ez a baj, hogy a centrizmust állítjátok szembe egy extremizmussal.

(Mint Amerikában, ahol a balosok centristák, a jobbosok meg szélsőjobbosok.)

2022. okt. 10. 01:54
 28/41 anonim ***** válasza:
79%

"feministák megcsaláskultuszát bármivel többre tartom"

Nincs ilyen kultusz. Biztos vannak olyanok, akik a saját nemük megcsalási jogát előbbre valónak tartják, de ezek nem feministák.

2022. okt. 10. 01:55
 29/41 anonim ***** válasza:
19%

Hogy lehet ekkorát ferdíteni? Konkrét goromba kommentekről beszéltem, te meg teljesen ignorálod. Amilyen szkeptikus pökhendiséggel rendelted be az ominózus kérdéseket, úgy lapítasz most, miután kiderült, hogy nem túl nehéz ilyet találni.

Na ezek vagytok ti. Hazudozás, ferdítés, a szavak kiforgatása, az információk tetszés szerint mazsolázgatása, a nem titeket igazoló tények ignorálása. Konkrétan semmi értelmeset nem reagáltál, csak felvettél egy áldozati pózt és onnan szalmabábozol, felelősséget hárítasz.

Ha már politika: Az megvan, hogy a szélsőbal és a szélsőjobb valójában egészen közel vannak egymáshoz? Mint mondjuk egy faliórán minél jobban távolodik a mutató a kiindulástól, egy ponton túl közeledni fog hozzá, hiába tart ugyanabba az irányba. Veletek is ez a helyzet. Annyira el akartok távolodni a szexizmustól, hogy ti lettetek a legnagyobb szexisták. Feminizmus, mint centrum...jó vicc lenne, ha nem sejteném, hogy az átmosott agyad tényleg elhiszi. Amber Heard büszke lenne rád.

2022. okt. 10. 02:27
 30/41 anonim ***** válasza:
72%

Nekem a 27-es az első válaszom.

Továbbra sem értem, a gorombaság miért feminizmus. És igen, a feminizmus centrizmus. Ne érje egyik nemet se hátrány, se előny a neme miatt.

2022. okt. 10. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!