Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az incelek vagy az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek vagy az itteni frusztrált feministák hoznak morálisan “magasabb” színvonalat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 17:42
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
86%
Tisztázzuk előbb kik a "frusztrált feministák". Mert itt az oldalon azok vagyunk ennek titulálva akik képesek vagyunk normális párkapcsolatot működtetni NORMÁLIS férfiakkal, viszont nem toleráljuk az incelek nőgyűlölő mocskolódásait és megmondjuk hogy ilyeneket akkor lássunk magunk mellett amikor piros hó esik 🤷
2022. okt. 9. 18:39
 12/41 anonim ***** válasza:
92%
Itt átlagos nők vannak, akik köszönik szépen, semmi bajuk a férfiak nagyobbik részével.
2022. okt. 9. 18:56
 13/41 anonim ***** válasza:
0%

A feminizmus káros mivolta annál a logikánál kezdődik, ami szerint a sikertelen férfi az értéktelen férfival egyenlő, valamint megszállottan hisz a női felsőbbrendűségben és tévedhetlenségben.

Például:

"Ha megcsalt, akkor ezt érdemled, mert nem adtál meg neki mindent."

Ez nemrég még a proli kocsmatöltelékek mottója volt. Akkor nagyon sérelmezték a nők, most kéjesen dörgölik a megcsalt férfiak orra alá ezt, meg a többi "minek ment oda" típusú áldozathibáztatást és a "ruhán keresztül nem megcsalás" intellektuális magasságait bitorló, megcsalást relativizáló sablonokat. Ugye ő csak egy barát, meg részegen nem számít, meg az nem megcsalás, csak önmaga felfedezése. De ha a pasi segít egy másik nőnek feltenni egy nehéz bőröndöt a vonatra, akkor ő a sátán.

Terrorizáljuk a párunkat koholt vádakkal, hogy elteteljük a figyelmet a saját valós és súlyos bűneinkről. Csak a jogok kellenek, a felelősség már nem. A #girlpower csak addig tart, amíg arcoskodni akarunk, meg képzeletbeli ellenségekkel hadakozni. Amikor az elvileg velünk egyenlő társunknak támogatásra lenne szüksége, akkor hirtelen köddé válik a nagy tetterő a hangzatos elvekkel együtt. Legyél férfi, oldd meg - ugatja vissza a powergirl a "csak barát" srác ágyából a kapcsolat meg ki sem hűlt hullájának. A barátnői pedig vígasztalják a szegény áldozatot azért rettenetes elnyomásért, hogy a szemét disznó soviniszta pasi nem hagyta őt kiteljesedni.

2022. okt. 9. 19:06
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

13

Nagyon gáz ez a szalmabábozás, amit itt leművelsz. Szerintem ne égesd magad.

2022. okt. 9. 19:08
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
Rendben, akkor a megcsaló az isten, a megcsalt meg kösse fel magát.
2022. okt. 9. 19:12
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

15

Azt hiszem, nem érted a szalmabábozás fogalmát. :DDDDDDDDDDDDD

2022. okt. 9. 19:16
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
Akkor lenne szalmabábozás, ha a feminizmus nem ideologizálná meg a megcsalást és a kettőnek nem lenne köze egymáshoz. De megteszi. Tényleg rohadt vicces, hogy összevissza csaltok valakit, aki megbízik bennetek és akivel elvileg egyenlőek vagytok.
2022. okt. 9. 19:19
 18/41 anonim ***** válasza:
91%

17

Te tényleg ennyire ostoba vagy? Szerinted férfiak nem csalják meg a párjukat (érzéseim szerint sokkal gyakrabban)?

Ráadásul konkrétan senki sem állítja, hogy a megcsalás helyes cselekedet. Meglehet, hogy a megcsalt fél (figyeled, hogy nem élezem ki egyik nemre sem?) úgy viselkedett, úgy vett részt a kapcsolatban, hogy a másik elhanyagoltnak érezte magát. Ettől függetlenül a helyes lépés nem a megcsalás, hanem a dolgok megbeszélése, vagy vészesen tönkrement kapcsolat esetén a szakítás. Ha meginterjúvolod a nőket, akkor 99%-uk ezt fogja mondani. Ami azt illeti a környezetemben én csak férfiktól hallottam arról a kettős mércéről, hogy a nő által elkövetett megcsalás súlyosabb, a férfi csak "követi ez ösztöneit".

Szóval incelkém, a helyzet az, hogy fordítva ülsz a lovon. :D

2022. okt. 9. 19:26
 19/41 anonim ***** válasza:
1%

Kimaradt a nácizás, fasisztázás, kommunistázás, Putyinistázás, homofóbozás, rasszistázás, antiszemitázás, Orbánozás, Gyurcsányozás, meg a többi.

Az a rohadt nagy különbség, hogy a legtöbb férfi sem szóban, sem tettekben nem legitimálja a férfiak által elkövetettt megcsalásokat. A nők 99%-a mond sok mindent, aminek aztán az ellenkezőjét csinálja.

Előtte:

"Akkor találkozom a legjobb fiúbarátommal, amikor olyan kedvem van! Nem érdekel, hogy közös estét beszéltünk meg! Azt csinálok, amit akarok! Nincs jogod a személyi szabadságomat korlátozni!"

Utána:

"Nem tudom, hogy történhetett. Én nem akartam, ő erősködött. Pedg megbeszéltük, hogy csak összebújva alszunk, az még nem megcsalás. Részeg is voltam. Nem tudom, mi ütött belém. Én sem értem magam. Nem tehetek róla. A te felelősséged, hogy elhanyagoltál. Annyira nem volt fontos neked a közös esténk, hogy nem is próbáltál visszatartani. A te hibád! Nem is szeretsz! Tuti tr is megsaltal valakivel, szóval én igazából csak egyenlítettem. Megérdemled!"

2022. okt. 9. 19:39
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

19

Nácizni pont ti szoktatok. :DDDD Nem vetted még észre? XD

Egyszerűen olyan valótlanságokat állítasz, hogy az eszem megáll. Nem a férfiak, hanem az EMBEREK 99%-a utasítja el a megcsalást. És tényleg nagyon vicces, hogy eddig még csak férfiakkal találkoztam, akik nem láttak benne kivetnivalót. Fejezd be az idétlenkedést, és legalább próbálj meg olyasmit írni, aminek egy pici köze van a valósághoz.

2022. okt. 9. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!