Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem akar a nő, jobban akarod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar a nő, jobban akarod?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit másfél hónapja, nagy lelkesedéssel indult részéről is a dolog, volt minden, lényegében néhány napokra hozzáköltöztem, szex is volt, de hamar alább hagyott a lelkesedése és mondta hogy nem akar kapcsolatot velem, mert elbizonytalanodott, így barátokként folytattuk. Kétségkívül fontosak lettünk egymásnak, mindent megosztunk a másikkal, általában ő kezdeményezi a beszélgetéseket, de nagyrészt egész napokat beszélünk át, hajnalban felhív lelkizni stb. Nagyon nagy hatással vagyok rà, motiválom az életben és ad a véleményemre fontos dolgokban is. Nálam nagyjából átálltak a dolgok és tényleg tudnék rá barátként tekinteni, sőt egyre inkább látom, hogy nem tökéletes ő sem. A legutóbbi talinkon elmondtam neki, hogy már nem érzek iránta semmi többet mint barátság és már annyira nem is tetszik mint férfi, meg hogy nem hiszem hogy működne a kapcsolat köztünk és amúgy is szabadságra vágyom. Akkor láttam hogy rosszul esik neki. Hát aztán még aznap este másképp beszélt már velem. Mintha jobban rám kattant volna. Elmondta hogy érez valamit irántam, de nem tudja mi ez. Oszinten, én nagyon bele tudnék zúgni ebbe a pasiba, de már elkezdtem neten ismerkedni egy másik ferfival aki szintén érdekel. Ha elmondom az eddigi férfinak hogy randim lesz mással, az olaj a tűzre? Vajon az hogy érintené?
2022. okt. 9. 07:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Laylah minden szavával egyetértek. A pasinak nem kellettél eléggé de azért talonban tartott, most meg persze kaparna... A helyedben pontot tennék az egész végére és nyitnék olyan felé, aki tudja, mit akar és igazán kellek neki.
2022. okt. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!