Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem akar a nő, jobban akarod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar a nő, jobban akarod?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit másfél hónapja, nagy lelkesedéssel indult részéről is a dolog, volt minden, lényegében néhány napokra hozzáköltöztem, szex is volt, de hamar alább hagyott a lelkesedése és mondta hogy nem akar kapcsolatot velem, mert elbizonytalanodott, így barátokként folytattuk. Kétségkívül fontosak lettünk egymásnak, mindent megosztunk a másikkal, általában ő kezdeményezi a beszélgetéseket, de nagyrészt egész napokat beszélünk át, hajnalban felhív lelkizni stb. Nagyon nagy hatással vagyok rà, motiválom az életben és ad a véleményemre fontos dolgokban is. Nálam nagyjából átálltak a dolgok és tényleg tudnék rá barátként tekinteni, sőt egyre inkább látom, hogy nem tökéletes ő sem. A legutóbbi talinkon elmondtam neki, hogy már nem érzek iránta semmi többet mint barátság és már annyira nem is tetszik mint férfi, meg hogy nem hiszem hogy működne a kapcsolat köztünk és amúgy is szabadságra vágyom. Akkor láttam hogy rosszul esik neki. Hát aztán még aznap este másképp beszélt már velem. Mintha jobban rám kattant volna. Elmondta hogy érez valamit irántam, de nem tudja mi ez. Oszinten, én nagyon bele tudnék zúgni ebbe a pasiba, de már elkezdtem neten ismerkedni egy másik ferfival aki szintén érdekel. Ha elmondom az eddigi férfinak hogy randim lesz mással, az olaj a tűzre? Vajon az hogy érintené?
2022. okt. 9. 07:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a barátság itt azért nem fog létrejönni, mert nek tudjátok különválasztani a két dolgot. Mármint, szexeltetek, meg kapcsolattal/randizással kezdtétek. Majd barátság. Aztán ő mégis többet érez, te meg állítod, hogy nem akarsz semmit, de bele tudnál zúgni...ez egy katyvasz. Nem tiszta.

Nekem is vannak férfi barátaim, sose történt semmi. Szeretem őket, de vannak határok, plusz ezért vagyunk barátok, mert nincs benne több.

Egyetlen egy olyan srác van aki a barátom, de már az elejétől volt köztünk valami. Más volt. Ez esetben az a "mázli", hogy nagyon messze él (külföld) és hónapok óta nem láttam, tehát nem kavar be.

Más kérdés, hogy azóta is marcangol a gondolat, hogy esélyünk se volt, hogy kiderítsük lehetne-e több. Ettől függetlenül mint barát szeretem, hiányzik. De kellenek a határok, másképp nem működik.

2022. okt. 9. 08:02
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Te mit szeretnél?

Annyi biztos, hogy ez a pasi nem oké. Megkapott, használt, aztán már nem kellettél, csak lelki szemetesnek tart, te meg hagytad.

Aztán mikor őszintén közlöd, hogy jobb is így, mert mint férfi nálad offos, rögtön újra kellesz. Hagyjuk már…

Nekem is volt ilyen. Mihelyt tudattam, hogy nekem nem kell ő, máris felébredt az egója, hogy nehogy már!!!

Mi az, hogy ő nem kell? Ezeknek az a kényelmes, ha ők kellenek neked, legyezgeted az egójukat, de te nem kellesz nekik, csak önző módon erre használnának.

Szerintem ismerkedj a másik pasival, ezt pedig építsd le teljesen, mert csak kihasznàl, és ahogy látszik is, még flörtöt hazudni is hajlandó csak, hogy továbbra is energiavámpírkodhasson rajtad.

Ebből neked mi hasznod? Semmi.

Neki annál inkább.

Olyam férfi kell, aki hozzátesz az èletedhez, nem elvesz.

2022. okt. 9. 08:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar, én instant leállok. Miért akarnám? Én azt akarom, hogy ő is akarjon. Ha ő nem akar, akkor miért akarnám magamat mellé, valakit, akit ő nem akar?xD
2022. okt. 9. 08:37
 4/11 anonim ***** válasza:
11%

Igen, 2eske, mivel te is valószínű kissé túlértékeled magad, mint nő, a pasas meg nem érti, a TE egód miért is ekkora, hogy offolod?

Ez csak stratégiai baromság, ha össze is jöttök, nem vezet sehova, mert nem jössz be neki, kész, ennyi.

Az, hogy te hová értékeled önmagad, senkit sem érdekel, szimplán csak úgy fog tűnni, mint valami nagyarcú tankaranka, a semmire.

Kismillió van ilyen nőből, egy átlag, vagy az aaltti nővel azért rizikós összejönni, mert nem tudni, valóban akar valamit, vagy már csak a bosszú élteti a férfiak iránt.

A valóban szép nők ezért minden szempontból egészségesek, és előnyösek.

2022. okt. 9. 08:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagy ferfi lehet ha motivacio lettel az eleteben. *szarkazmus*
2022. okt. 9. 08:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnál ezek után vele barátságot? Szerinted a következő pasid mit gondolna, ha megtudná, hogy “csak barát”, közben meg már szexeltetek és kavartatok? Neked jól esne, ha a pasidnak is lenne ilyen “lánybarátja”? Szerintem ez nagyon gáz, én ilyen nővel biztos nem járnék. Ez a pasi amúgy is csak lelki szemetesládának használ, legyen benned annyi méltóság, hogy ha valaki elutasít, akkor továbblépsz.
2022. okt. 9. 08:54
 7/11 anonim ***** válasza:
31%

Szóval másfél hónap alatt simán lefekszel majd 2 férfival. Az egyikkel pár nap után azonnal, oda is költöztél, de persze nemet mondott rád!

Áruld el, mi a garancia, hogy a most ismerkedős nem fog így átverni? Mikor fogsz végre normális férfit választani? Gondolom a múltad is erről szólt. Így nagyon nehéz lesz elköteleződnöd. Pont azok jönnek be, akiket kerülni kéne.

2022. okt. 9. 08:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

4-eske, ennek fuss neki még egyszer!

Igyál egy kávét, aztán inkább magadban keresd a hibát, minthogy random nőkre vetítgeted a frusztrációdat.

2022. okt. 9. 09:03
 9/11 Laylah ***** válasza:
100%

Kicsit off:

"sőt egyre inkább látom, hogy nem tökéletes ő sem"

Ne várj arra, hogy a tökéletes egyszer csak betoppan az életedbe, mivel tökéletes nem létezik. Mindenkinek vannak hibái, idegesítő szokásai, zavaró különbözőségei. Nem lesz olyan, akinek ne lenne egy ilyenje sem, szóval, ismét hangsúlyozom, ne várj ilyenre, mert nem fog jönni.

On:

Szerintem a hapsi végig érezte azt a "valamit" irányodba, de nem akarta továbbvinni vagy egyáltalán beszélni róla. A leírásodból ítélve, ahogy viselkedett veled, az kicsit bizalmasabb, intimebb, mint egy sima barát. Viszont ha eddig nem jutott eszébe továbbgondolni, akkor annyira nem is volt lényeges ez neki. Fontos vagy, de nem annyira, hogy veled akart volna lenni. Viszont, mivel ez a több-mint-barátság érzés benne van, és te veszélybe sodortad a lehetőséget, hogy később meggondolhassa magát, ezért most kapkod. Közel sem biztos, hogy komolyan gondolja, de úgy érezheti, hogy ha most nem cselekszik, akkor lehet, hogy később már nem lesz rá lehetősége. Talonban tartott, de ki akarsz csusszanni onnan, elvéve az esélyt tőle, hogy ha valamikor úgy lesz kedve, akkor elővehessen. Ez nem rólad szól, hanem róla.

Sosem értettem amúgy ezt a kaparást, hogy minél inkább "nem", annál jobban kell. Ugyanaz a sértett kisgyerek kategória, akinek ha azt mondják, úgysem tud valamit megcsinálni, akkor már kezd is neki. Bizonyítási kényszer. Nehogy már te dobd őt, sértené az egóját.

2022. okt. 9. 11:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az új. Vmi gond van a palinál.
2022. okt. 9. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!