Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizási fázisban gáz "nyílta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizási fázisban gáz "nyíltan" beszélni egy nővel?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami jó a "metakommunikációban", szóval a testbeszéd, érintések, arckifejezések terén elég béna vagyok. Attól tartok, hogy olyan dolgokat mondok, vagy csinálok, amikből furán jönnék ki.

Arra gondoltam, hogy talán érdemes lenne szóban egyértelműen elmondani, neki pl., hogy mennyire tetszik.

A béna szituációk (pl. érintések, ölelés, simogatás) elkerülésére pedig elmondanám neki, hogy nyugodtan szóljon, pofozton fel, rugdosson meg, ha túl soknak tartja, amit csinálok. Persze itt próbálnám viccesre, mégis komolyra venni a figurát. Úgy gondolom, hogy neki is könnyebb lenne, ha látná, hogy biztonságban érezheti magát mellettem, ha túllépek egy határt (vagy pont, hogy túl teszetosza vagyok), nyugodtan szólhat.

Mi a véleményetek erről?

(Amúgy annyira nem vagyok béna, mint ahogy ebből a kérdésből lejön, de mégis inkább próbálnám elkerülni a bénázást ilyen módon, hogy ezt érthetően elmondom neki)

2022. okt. 8. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értettem a kérdésből, hogy most mi is a problémád. Nem vagy béna, de azért parázol és félsz, hogy túl sok vagy? Hát, ne fogdosd első randin a csajt.
2022. okt. 8. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem tetszene, nagyon bénázós, férfiatlan. Apró lépésekkel közelíts, mind fizikálisan, mind egyébként, és ha nem vagy teljesen vak ilyen téren, látod úgyis a reakciót, hogy szabad-e tovább.
2022. okt. 8. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Te figyelj már..

Hány éves a célszemély?

Visszahúzódó, szégyellős, vagány, tapasztalt vagy milyen a csaj?

Mi kapcsán ismerkedtetek meg és hanyadik randiról van szó???

Ez sem mindegy, ezektől is mind változhat a szitu..

Nem vagy béna, elhisszük, mert az írásod ok, de valóban kissé gáz a kérdés.

Nem, ilyet ne mondj, h pofozzon fel stb, (én harcművészbolond vok, hidd el imádnálak még csak poénból is összerugdosni és a többi) de ide ez nem illik. :/

Egyetértek, béna szituációk ezek az érintéses-öleléses kipuhatolózások. Gondolhatja azt is, h csak pnára mész.

Kommunikálj vele nyíltan, mondd el neki mit akarsz. A többi a korábban említettektől függ..

Egyébként bírlak, h legalább foglalkoztat a kérdés, még ha élesben el is bénázod. Hehhe 😏

2022. okt. 8. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha lányként megérezném, hogy valaki nem a társaságomat kedveli, hanem "haladni" akar, azonnal dobnám. Ezek a dolgok maguktól jönnek, nem valami ütemterv szerint.
2022. okt. 9. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha első randi, akkor még inkább ne mondj ilyeneket. Ha jól tudod tálalni humorosan ezt a szöveget, felőlem okés lenne. Az ölelkezésnek pedig vannak fokozatai,nem mindenesetben annyira intim. És figyeld a reakcióját!
2022. okt. 9. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért pontosítsunk már, hogy mit jelent ebben az esetben, hogy nyílt. Mert nem mindegy, hogy csak az a lényeg, hogy nem játszmázik és simán elmondja az elején, hogy tetszik neki a nő, hogy mindent kiböfög a száján, ami eszébe jut ("fú, anyám, de megdugnálak" vagy "jobban néznél ki 10 kiló mínusszal, kisanyám") vagy mondjuk már nyálas módon túl sokszor mondja azt ki, hogy mennyire tetszik neki a nő (már olyan szinten, hogy 50x elmondja és más témája nincs is).
2022. okt. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!