Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kedves, szerény lányoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kedves, szerény lányoktól miért nem akarnak semmit a férfiak? 25/L

Figyelt kérdés
Miért mindig csak azok a nők kellenek nekik, akik könnyen adják magukat?
2022. okt. 8. 08:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Ezt miből gondolod hogy így van? Szerintem meg van aki pont olyant keres,de ha te is egyike lennél,akkor türelem meg fogod találni,csak eddig nem találtad meg akit keresel…
2022. okt. 8. 08:30
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Ez egyáltalán nem így van.. nagyon sok férfi olyan lanyokra bukik amit írtál, hogy kedves és szerény és nem az a magamutogatós fajta, csak ezek a dolgok önmagában nem elegek. Nem lehet ennyivel jellemezni egy embert.
2022. okt. 8. 08:31
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

akarunk.

Csak a nagydumás, társasági lányokkal könnyebb ismerkedni.

2022. okt. 8. 08:31
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Én mindig a kedves, szerény típusú lányokat preferáltam. Persze ez nem azt jelenti, hogy visszahúzódó, és miután megismerkedtünk kettőnk között azért legyen felszabadult.
2022. okt. 8. 08:36
 5/16 anonim ***** válasza:
13%

Én csak a kedvesektől akarnék bármit. A szerénység is zsánerem.

Te taknyosorrúakat látsz, nem férfiakat.

2022. okt. 8. 08:37
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Hogyne akarnának, ők nem mindig szólnak vissza nekik, ha valami nem tetszik. Könnyebben alá is rendelődnek. Imádják a pasik.
2022. okt. 8. 08:48
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

1) Nem csak ez a ket vegpont letezik

2) Nemreg talalkoztam egy lannyal tinderrol, csinos volt amugy meg szereny es kedves - kb minden szot harapofogoval kellett kihuzni belole, nagyreszt en dumaltam, nem szulettek kozos temak, inkabb csak bologatott mindenre. Masfel ora alatt eluntam.

26/F

2022. okt. 8. 08:55
 8/16 anonim ***** válasza:
18%
Mert a kedves lanyok is csak a hofeherke helyes ferfiuk top felso %tol varjak el .
2022. okt. 8. 09:25
 9/16 anonim ***** válasza:
8%

Mert azok a te korodban a babakocsit tologatjak.....

38F incel

2022. okt. 8. 09:34
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
akarok, csak nem engedik 😂
2022. okt. 8. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!