Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoktól kérdezem: Első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdezem: Első randi után megvolt az első csók, második randi elején csók, vagy puszival kellene kezdeni?

Figyelt kérdés
Melyik lenne inkább helyénvaló? Hogy lenne illendő? Nagyon sokat gondolkoztam már ezen, nem akarom elszúrni. Köszi előre is, F

2022. szept. 5. 08:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy határozott csók és magabiztos fellépés az nyerőbb mint egy felénk puszi ha már egyszer megtört a jég.
2022. szept. 5. 08:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adja a helyzet, de simán kezdhetsz csókkal.
2022. szept. 5. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szájra puszi és ölelés. Randi közben meg mehet sok csók :)
2022. szept. 5. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

Puszi!

Nagyot néznék második randi elején csóknak. Lehet bele se mennek. Ahhiz azert foleg egy uj emberrel kell rahangolodas

2022. szept. 5. 09:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, érdekes látni ki miként gondolkozik, a ráhangolódás szerintem is fontos, ami ugye a 2. randi elején még abszolút nincs meg, hiszen még csak ismerkedünk :D szájrapuszi lesz a kommentek alapján, ma lesz szóval majd update-elek nektek
2022. szept. 5. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült a randi és mivel nyitottál?
2022. szept. 6. 07:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Csókkal nyitottam, szerencsére nagyon jól sült el, örült a leányzó, hogy ott vagyok és egyből kézenfogva indultunk el. A randi így 10/10 lett.
2022. szept. 6. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!