Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szemüveg zavaró csókolózás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szemüveg zavaró csókolózás közben? Vajon azért vette le, hogy megcsókoljon? (Én vagyok a lány)

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel randizgatok egy ideje. Az utolsó randi érzelmileg eléggé jóra sikerült, de nem csókolt meg. Most nem tudom, hogy nem akart, vagy csak félt, vagy akarja, hogy kezdeményezzek?

Szemüveges és amikor ültünk egymás mellett akkor levette a szemüvegét. Ott nagyon sokszor egymás szemébe néztünk és vártam, hogy megcsókoljon, de nem történt semmi.

Szerintetek azért vette le, mert meg akart csókolni? Vagy nincs összefüggés?

2022. okt. 7. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

#5 szeretem a vicces embereket 😀

Kérdező ne legyél ennyire merev 😀 igen valószínű azért vette le de nem volt elég bátrabb.

2022. okt. 7. 12:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Idegennel én sem, de már egy ideje ismerjük egymást, meg jól is sikerültek a randik. De persze emberfüggő.
2022. okt. 7. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem csókolózásnál akkor zavaró, ha mindkét fél szemüveges, én voltam már így:D

(N/24)

2022. okt. 7. 14:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy park elhagyatott részén.

- Bééééla, vedd le a szemüveged, mert dörzsöli a combom.

-....

- Béééla, vedd vissza a szemüveged mert most meg a padot nyalod.

2022. okt. 7. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is szemüveges vagyok, nő. Én is leveszem csókolozáskor, engem mèg evèsnèl is zavar
2023. jan. 27. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!