Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Svéd férfiakkal hol tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Svéd férfiakkal hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
Főleg olyanokkal szeretnék, akik Magyarországon élnek.

2022. okt. 5. 09:45
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
27%

Nem nagyon élnek itt svédek, ők jobban szeretnek otthon élni.

Amúgy nem túl nagy úriemberek, szerintem, nyámnyilák meg még egy kávéra se hívnak meg, olyan smucigok, nem kelet-európai nőnek valók :D

2022. okt. 5. 17:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Sok magyar ismerősömnek van svéd vagy más nemzetiségű partnere és egyáltalán nem azt hallottam a tapasztalatok szerint, hogy "nyámnyilák" lennének vagy smucigok, egy ismerősöm rokona volt is Svédországban és csak jókat mondott az ottani emberekről.

Mi való a kelet-európai nőnek? Egy nemtörődöm magyar fickó, aki még átlagban agresszív is vagy hasonlók?

2022. okt. 5. 18:57
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Nem, arra értettem, hogy a svéd pasik nem gavallérok, nem nagyon hívnak meg randizni vagy nem kezdeményeznek annyira, ezeket pedig a legtöbb kelet-európai nő igényli.
2022. okt. 7. 17:55
 14/14 Sunshinedoll ***** válasza:
64%

A svéd meg a sok más nemzetiség elég tág fogalom, én a svéd férfiakról beszéltem általánosságban. Baromi távolságtartók, ideggyengék, teherbírásuk nulla (ezt most így munkaszempontból mondom, már a legkisebb stressztől kikészülnek), cserébe még smucigok is.

Nyilván, nem az összes, de nekem nagyon sok svédországi barátom van, mindegyik másod-harmadgenerációs bevándorló, mert ők legalább tudnak barátkozni, a svédek nem. Voltam is kint huzamosabb ideig, és hát az úton dögölhetnél meg mellettük, kb annyira érdekli őket a másik. Szórakozóhelyeken is mindig a lányok másznak a pasikra, ők nem kezdeményeznek, vagy hívnának meg egy italra.

2022. okt. 7. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!