Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Svéd férfiakkal hol tudnék ismerkedni?
Nem nagyon élnek itt svédek, ők jobban szeretnek otthon élni.
Amúgy nem túl nagy úriemberek, szerintem, nyámnyilák meg még egy kávéra se hívnak meg, olyan smucigok, nem kelet-európai nőnek valók :D
Sok magyar ismerősömnek van svéd vagy más nemzetiségű partnere és egyáltalán nem azt hallottam a tapasztalatok szerint, hogy "nyámnyilák" lennének vagy smucigok, egy ismerősöm rokona volt is Svédországban és csak jókat mondott az ottani emberekről.
Mi való a kelet-európai nőnek? Egy nemtörődöm magyar fickó, aki még átlagban agresszív is vagy hasonlók?
A svéd meg a sok más nemzetiség elég tág fogalom, én a svéd férfiakról beszéltem általánosságban. Baromi távolságtartók, ideggyengék, teherbírásuk nulla (ezt most így munkaszempontból mondom, már a legkisebb stressztől kikészülnek), cserébe még smucigok is.
Nyilván, nem az összes, de nekem nagyon sok svédországi barátom van, mindegyik másod-harmadgenerációs bevándorló, mert ők legalább tudnak barátkozni, a svédek nem. Voltam is kint huzamosabb ideig, és hát az úton dögölhetnél meg mellettük, kb annyira érdekli őket a másik. Szórakozóhelyeken is mindig a lányok másznak a pasikra, ők nem kezdeményeznek, vagy hívnának meg egy italra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!