Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy húszas évek elején járó lánynak hogyan kéne elkezdeni ismerkedni férfiakkal ha még nem volt barátja és nem is csókolózott?
Nem kell ide pszichológus, nagyon egyszerű az ok: "Egyetem mellett dolgozok, szabadidőmben olvasok, sorozatot nézek vagy nyelvet tanulok"
Tehát SEMMI közösségi tevékenységben nem veszel részt. Tudod, hiába vagy te a legszebb, legaranyosabb, legcsodálatosabb nő, ha a fiúk nem tudják, hogy létezel. Továbbá, igenis kell menni "petrezselymet árulni", tehát kis smink, szép ruhák és mindenek felett: lehetőséget adni a másik nemnek.
Jó, tudom, hogy most nincs semmi közösségi program, de ha már úgyis ennyit vártál, ezt a pár hónapot még bírd ki. Utána viszont keressél egy új hobbit, ahol tudod, hogy sok emberrel fogsz érintkezni.
Ne keressél társat, hanem egyszerűen barátkozzál. A párkapcsolat majd alakul utána.
Nem jársz a tipikus ismerkedo helyekre, az a baj. Magában a suliban (az orán) nem lehet osszejonni senkivel. Tobbnyire munka kozben se. Max ha orák kozott beszélgetsz és barátkozol másokkal, meloban szint ugy. Néha néha ki kell menni a srácokkal a sulibol vagy a kolegákkal esténként beulni valahova beszélgetni, vagy valami kozos szorakozos programra. Esetleg járj a szabad idodben tobbet emberek kozé. Ne otthon olvass és sorozatozz, a szobádban senki nem fog elkapni magának :D
Jo most COVID van, most mindenkinek nehéz, ez elobbit általánosan értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!