Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pasi észreveszi ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi észreveszi ha a lány életében nem csókolózott még?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég csattant el életem első csókja, és nagyon izgultam miatta. Szerencsére nem volt időm előre rágörcsölni mert teljesen váratlanul ért a dolog, és tényleg az volt amit mondanak, minden jött magától. Viszont ez nem egyenlő azzal, hogy jól is csináltam.

Csak nyelves csók volt egyből, és mivel első randi volt és jól nézett ki a srác meg minden de különösebb érzelmek nélkül történt az egész, legalábbis részemről.

Nem tudom, azóta ezen agyalok, hogy vajon a srácnak feltűnt, hogy életemben először csókolóztam. (Nem mondta utána hogy valami fura lett volna, de attól még érezhette)

Szerintetek?

2019. dec. 16. 22:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem 17 éves vagyok :)
2019. dec. 16. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

De aranyos <3

És ha feltűnt? Szerintem annál szebb élmény!

2019. dec. 16. 22:42
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Ha tapasztalt, igen.
2019. dec. 16. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva: nekem nem tűnt fel, hogy velem csókolózott először a férjem. 😊
2019. dec. 16. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár én F vagyok, az első barátnőm nem vette észre, pedig ő tapasztaltabb volt. Sőt még megjegyezte, hogy jó voltam :)
2019. dec. 17. 07:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, csókolóztam-e valaha olyannal, aki először csinálta, azt viszont igen, hogy volt már borzalmas olyannal is, aki nagyon nem először csókolózott. Úgyhogy nem ezen múlik.
2019. dec. 18. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle.

Lehet, hogy el sem hiszi.

Minden csók más.

2020. jan. 7. 02:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy veszi észre! Olyankor ostoba módon el vagyunk szállva a sikerünktől és fürdőzünk benne. :D

El se mondd neki, még az is lehet, hogy jobban csókolsz, mint ő.

2020. jún. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!