Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi észreveszi ha a lány életében nem csókolózott még?
Nem olyan rég csattant el életem első csókja, és nagyon izgultam miatta. Szerencsére nem volt időm előre rágörcsölni mert teljesen váratlanul ért a dolog, és tényleg az volt amit mondanak, minden jött magától. Viszont ez nem egyenlő azzal, hogy jól is csináltam.
Csak nyelves csók volt egyből, és mivel első randi volt és jól nézett ki a srác meg minden de különösebb érzelmek nélkül történt az egész, legalábbis részemről.
Nem tudom, azóta ezen agyalok, hogy vajon a srácnak feltűnt, hogy életemben először csókolóztam. (Nem mondta utána hogy valami fura lett volna, de attól még érezhette)
Szerintetek?
De aranyos <3
És ha feltűnt? Szerintem annál szebb élmény!
Kérdezd meg tőle.
Lehet, hogy el sem hiszi.
Minden csók más.
Dehogy veszi észre! Olyankor ostoba módon el vagyunk szállva a sikerünktől és fürdőzünk benne. :D
El se mondd neki, még az is lehet, hogy jobban csókolsz, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!