Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám csapta a telefont, azzal a címszóval, hogy hülyeséget beszélek, mert más volt a témában a véleményem? Mit gondoltok erről a viselkedésről?
Dragam, 12 es vagyok.
Meg mindig el vagy tevedve, te egy olyan ferfirol beszelsz itt aki felig torok,azaz,mivel muslim ember gyereke csak muslim lehet, igy valoszinuleg o is az. Es amig te, akire csak a telefont csapjak, addig en muslim csaladban elek, ahol es a kornyezetunkben is, pont hogy nagyon meg van becsulve a no, es ha anya vagy akkor megjobban, foleg hogy akinek elso szulotte lany, az aldott.
Az pedig hogy nem beszelek hulyesegeket es allitok olyan dolgokat, amikbe meg csak egy pillanatra sem lathattam bele, normalis embernek egyertelmu. De mivel en nem kovetek el ilyet, vagy ha butasagot beszelek es kijavitanak akkor elfogadom. Ebben nincs semmi csicskasag,de ha csicskasagnak nevezed azt,hogy hobbibol dolgozok, vagy azt csinalok amit szeretnek, ugy es annyi evig vagyok otthon a gyerekkel amennyit csak szeretnek, minden honapban szinte mar hogy alanyi jogon jar az etel,ital,tisztasagi dolgok,kremek es sminek es akkor meg meg sem lett emlitve amit ho kozben pluszba szeretnek, es meg csak fizetnunk sem kell erte, a sajat penzem pedig megint csak magamra kolthetem vagy eltehetem. Lehet neked ez csicskasagnak szamit, en szerintem pedig egy hatalmas nagy szerencse,hogy nem kell az egesz eletemet, foleg a gyerekem mellol elrohanva dolgozni, ahol semmire nincs idom csak amikor mar idos leszek,ha egyaltalan megelem azt a kort.
De persze, az europai nok nagyon kemenyek es ferfi modjara telejsitenek,mintha attol meg nem a 40 ev munkaban rohadnanak meg, teljesen elfelejtve azt hogy sukunk nagyanyja meg mindig nem jart dolgozni, hanem otthon volt.
21. Muszlim ide vagy oda, attól még tisztelhetné a másként gondolkodókat és elfogadhatná, hogy egy európai nőnek más a véleménye, mert más kultúrából érkezik. Normális esetben ez nem való ok.
A férfinak ezt tudnia kellett, mikor kapcsolatot kezdett a kérdezővel. Egy felnőtt, normálisan gondolkodó ember elfogadja azt, hogy nem fognak mindenben egyezni és emiatt nem viselkedik bunkó módon a másik féllel. Ha pedig utólag belátja, mérlegeli, hogy ez mégsem jó neki, azt lehetne normális módon közölni. A férfi nagyon gyerekes módon viselkedik és kezeli a kapcsolatokat.
Függetlenül attól, hogy muszlim vagy sem, mert nem ez a módja az eltérések lezárásának. Mivel a kérdező abszolút egyértelműen leírtam, hogy csak egy saját véleményt fogalmazott meg, de nem volt tiszteletlen és próbálta megértően kezelni a helyzetet, így számomra elfogadhatatlan és érthetetlen a férfi viselkedése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!