Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felhívott részegen hajnalban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívott részegen hajnalban?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit 1 hónapja ismerek, viszont azóta elég intenzív a kapcsolatunk, napi szinten órákat beszélgetünk messengeren, telefonon, időnként személyesen(2 órányira lakunk egymástól). Eleinte többnek indult barátságnál, volt szex, ölelkezős alvások, kettesben punnyadások, programok, meg minden, aztán az ő pár nappal ezelőtti kezdeményezésére maradtunk csak barátok, de ugyanúgy beszélgetünk továbbra is. Jól érzi magát velem, de nem akar velem kapcsolatot, szerintem tudatosan döntött így, mert nagyon karrierista és megzavartam a céljaiban, terveiben. A minap hajnali 3-kor arra ébredtem, hogy felhívott részegen. Teljesen kiöntötte a lelkét és elsírta nekem magát. Zokogott a telefonba. Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, annyira meglepett. Kettőnről nem nagyon beszélt, csak hogy mennyire csodálatos vagyok, de alapvetően más történés borította ki, arról beszélt. De miért hívott fel hajnalok hajnalán? Miért engem? Vannak régi jó barátai, akiket hívhatott volna, de engem hívott.
2022. okt. 2. 11:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Alkoholista, mentálisan beteg idióta, én ennyit szűrnék le ebből, majd futva menekülnék.

A mostani eszemmel.

2022. okt. 2. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!