Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felhívott részegen hajnalban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívott részegen hajnalban?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit 1 hónapja ismerek, viszont azóta elég intenzív a kapcsolatunk, napi szinten órákat beszélgetünk messengeren, telefonon, időnként személyesen(2 órányira lakunk egymástól). Eleinte többnek indult barátságnál, volt szex, ölelkezős alvások, kettesben punnyadások, programok, meg minden, aztán az ő pár nappal ezelőtti kezdeményezésére maradtunk csak barátok, de ugyanúgy beszélgetünk továbbra is. Jól érzi magát velem, de nem akar velem kapcsolatot, szerintem tudatosan döntött így, mert nagyon karrierista és megzavartam a céljaiban, terveiben. A minap hajnali 3-kor arra ébredtem, hogy felhívott részegen. Teljesen kiöntötte a lelkét és elsírta nekem magát. Zokogott a telefonba. Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, annyira meglepett. Kettőnről nem nagyon beszélt, csak hogy mennyire csodálatos vagyok, de alapvetően más történés borította ki, arról beszélt. De miért hívott fel hajnalok hajnalán? Miért engem? Vannak régi jó barátai, akiket hívhatott volna, de engem hívott.
2022. okt. 2. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%

Részegen en is hivogatom az exeim néha meg ők is engem.

Es néha a szex is jobb ittasan bőven.

Holott semmi egyebet nem akarok tőlük csak nincs ló éppen.

Amugy a sírós pasik azok általában drogosak is. Nem csak isznak.

2022. okt. 2. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Lássátok, férfiak, és tanuljatok ebből! Ilyennek kell lenni, hogy bevágódj a nőknél. 1 hónapon belül lefekszik veled, ha karrierista vagy, és szabadon dönt, hogy akar-e kapcsolatot a nőtől vagy sem - ez fordítva szokott lenni. A nő pedig épp szingli, és jajj, hát nem talál jobb férfit, mint őt! A távkapcsolat sem gond, ha van pénzed, bevonzod a nőt távolról is.

Még az is belefér, ha hajnalban telefonon zaklatod - más egy messengerüzenetért tilt, még akkor is, ha igent mondott a randira.

Normálisnak nem éri meg lenni ebben a világban, csak ilyen instabilnak, és máris az ujjad köré csavarod a nőt. Hajrá, pszichopaták, tiétek a jövő!

2022. okt. 2. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány idióta nő van még a világon?

Megérdemlik a sorsukat.

2022. okt. 2. 11:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hivod fel és kérdezd meg
2022. okt. 2. 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki részeg, annak épp nincsenek gátlásai. De ez nem azt jelenti, hogy józanul is melletted dönt. Tehát ne magyarázz bele sokat. Meg ő lehet, nem is emlékszik.
2022. okt. 2. 12:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet offolta egy másik, és hirtelen veled nyalogattatta a sebeit
2022. okt. 2. 12:29
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nyíltan ki fejezte, hogy maradjatok barátok. Az meg, hogy felhív részegen abba ne gondolj bele többet. Ha valaki igazán akar akkor részegen is kellesz neki meg józanul is. Ennyi.

Ha meg mégis az van benned, hogy reménykedsz hátha mégis érez valami, hisz akkor nem hívott volna fel... "Miért engem? Vannak régi jó barátai, akiket hívhatott volna, de engem hívott." Akkor szerintem lehet, hogy hanyagolni kéne az egészet, ahogy van. Most valaki kifejezi, hogy nem kellesz, de azért felhív hajnalba és részegen traktál a gondjaival... Nemtom, nekem ez nem férne bele, de igazából neked kell eldönteni.

2022. okt. 2. 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még a polgármestert is fel mertem hívni részegen.. hajnalban persze..
2022. okt. 2. 12:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

2-es (én voltam): 0%

3-as: 100%

gratulálok :DDDD

2022. okt. 2. 12:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég nagy gáz, ahogy mondod.

De láthatod van, aki vevő rá. Sőt mi több imponál neki, hogyha részegen felhívja a hapsi és ott picsog neki. Előtte a hapsinak azért jó volt az ölelkezős alvás meg miegyéb.... utána hirtelen eszébe jutott, hogy hoppá nem is akar kapcsolatot. Kérdező szerintem tartsd magad többre és ne állj ilyennel szóba, akinek csak arra vagy jó, hogyha valami lelki baja van elő rángasson a csikkzsebből... Amúgy meg lehet másokat is hívogatott, de csak te vetted fel.

2022. okt. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!