Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2001 után született lányok! Valóban nem jellemző manapság az, hogy a fiúk étterembe, kávézóba szervezik a randikat?
Barátnőm(20éves) azt mondta, hogy tök megtiszteltetve érezte magát amiatt mert egy fancynek mondható étterembe szerveztem az első randinkat. Nagyon is csodálkoztam, hogy még egyszer se hívták randira, ő azt mondta, hogy lehet csak az ő közege volt ilyen de ő azt tapasztalta, hogy ha élőben vagy tinderen meg is beszél a férfi meg a nő egy talit akkor
1.Nincs kimondva a taliról, hogy randi, ha komolyak a szándékok akkor sincs randinak nevezve a randi
2.általában csak sétálni szokták elhívni a fiúk a nőket, hogy ott ismerkedjenek, beszélgessenek
Ezek csak az ő tapasztalatai illetve az ismerőseié vagy ti is azt tapasztaltátok, hogy a fiúk manapság nem adják meg az ismerkedés módját és csak egyszerű sétákra hívják a nőket?
Én ezt egyszerűen nem tudom elképzelni
23F
Szerintem az fizessen aki feldobta a randi/tali ötletét, ilyen egyszerű 🤷🏻
Max felesbende az meg macera
Nem tudom, tőlem már több lány kérte, hogy első alkalommal ne flancos étterembe menjünk, sőt, jellemzően a meghívást sem fogadták el, kifizették a saját fogyasztásukat.
Más körökben mozgunk.
22F
Röviden és tömören:
ez a van sapka, nincs sapka esete.
Mindenkinek úgysem lehet megfelelni. Örülj neki, hogy ez imponál a barátnődnek, a többivel meg ne foglalkozz.
22.
Mert látták, hogy csóró vagy, és/vagy nem akartak folytatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!