Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2001 után született lányok! Valóban nem jellemző manapság az, hogy a fiúk étterembe, kávézóba szervezik a randikat?
Barátnőm(20éves) azt mondta, hogy tök megtiszteltetve érezte magát amiatt mert egy fancynek mondható étterembe szerveztem az első randinkat. Nagyon is csodálkoztam, hogy még egyszer se hívták randira, ő azt mondta, hogy lehet csak az ő közege volt ilyen de ő azt tapasztalta, hogy ha élőben vagy tinderen meg is beszél a férfi meg a nő egy talit akkor
1.Nincs kimondva a taliról, hogy randi, ha komolyak a szándékok akkor sincs randinak nevezve a randi
2.általában csak sétálni szokták elhívni a fiúk a nőket, hogy ott ismerkedjenek, beszélgessenek
Ezek csak az ő tapasztalatai illetve az ismerőseié vagy ti is azt tapasztaltátok, hogy a fiúk manapság nem adják meg az ismerkedés módját és csak egyszerű sétákra hívják a nőket?
Én ezt egyszerűen nem tudom elképzelni
23F
4-es vagyok
Tinderen ismerkedtem főleg, ha pedig találkozóra került a sor, azt nem neveztem randinak, mert ez meg csak arra volt beugró, hogy akarok e a másikkal ténylegesen randira menni. Ez amolyan személyes találkozó volt, amin mindkettőnk eldöntötte, hogy akarunk e a másikkal másmilyen minőségben is talalkozni.
Alapvetően én preferálom azt, amikor csak simán setalgatunk vagy leülünk egy padra beszélgetni, nem egy ilyen randim volt es ezek mindig emlékezetesebbek voltak számomra, mint a puccosabbak. Ráadásul kellemetlenül is érzem magam, ha egy srác meghív kajalni, amikor egyértelműen érzem, hogy többet nem szeretnek vele találkozni. Úgyhogy az első randikat szeretem költséghatékonyan megoldani, tehát senki ne költsön a másikra, inkább beszélgessünk, aztán pár alkalom után el tudjuk dönteni, hogy akarunk e a másikba időt, pénzt es energiát invesztálni.
24N
Burgonya vagy krumpli?
Ti most a szavakon lovagoltok. Ha egy pasi, elhív egy lányt valahová, az randi.
És mielőtt bármelyik idióta elkezdene okoskodni: Nem a szakmai megbeszélés egy étteremben, 2 munkatárs között felállás a helyzet. Az üzleti ebéd.
Én 22 vagyok, szóval nem tartozom bele szorosan a korcsoportba de remélem nem baj:D
Szerintem ez sok dologtól függ. Egy átlag középiskolás sok esetben nem teheti meg, hogy egy rendesebb étterembe viszi a másikat, pláne nem rendszeresen. Persze egy kávé beleférne talán, de a séta tényleg nem kötelez semmire.
Meg gondolom korosztály függő is. Egyszer találkoztam egy sráccal aki már 30 felett volt, nem mentünk semmi extra helyre (egy ilyen kávézó/kocsma szerű helyre), de én se vágytam semmi flancra, ismerem is a helyet, tetszett, hogy odamentünk. Ő pl abszolút úriember volt, kinyitotta az ajtót, kérdés sem volt, hogy meghív egy kávéra (nem nagy összeg, de nyilván nem vártam el amúgy).
Nem volt randinak nevezve, igazából baromira nem volt meg köztünk az összhang, feszengős volt, de az, hogy ennyire udvarias meg rendes volt nagyon sokat javított a helyzeten.
Nem tudom, hogy egy 20 éves srác hogyan csinálta volna másképp. De a korosztályommal nekem se igazán volt randi randim.
Igen. Nekem is van hasonló tapasztalatom. 2001-es vagyok.
Korábban nem mindig tudtam, hogy épp randin vagyok vagy nem.
A jelenlegi (első) barátom volt az, aki rendesen randira hívott, beültünk valahova. Nagyon úriember volt, azóta is az. Igaz, ő 2000-ben született.
Egyszer volt egy idősebb fickó (30-as), aki randizni hívott. Teljesen normális, udvarias volt, de zavart a kora, nem lett belőle semmi.
Belegondolva, a nálam idősebbek normálisan randirahívtak, a fiatalabbak (pl osztálytársak) nem.
Hát sokan úgy vannak vele, hogy a séta nem kerül semmibe.
Aztán meg jöhet a filmezős "randi". Meg, ha rossz idő van, akkor inkább lemondja. Hiszen nem lehet sétálni a hidegbe, beülni meg nem akar, mert az olyan, mintha a fogát húznák. Tele van az oldal ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel.....
Mint pl ez is
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ott is kifejtik a randizással kapcsolatos negatív véleményüket jó páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!