Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, h valakit csak azért utasítottatok vissza, mert túl fiatal volt hozzátok pl 10-15-20 év volt köztetek?
Figyelt kérdés
Pasikra vagyok inkább kiváncsi, hogy volt e ilyen, hogy csak azért utasítottak el egy lány mert sok volt a korkülönbség köztük. Persze már nagykorú csajról beszélek 18-20 éves csajt pl.2022. szept. 30. 13:06
1/8 anonim válasza:
En olyanrol tudok hogy egy harmincas nem tidott levakafni egy tinit magárol igy heccbol felcsinálta direkt. Aztán ghostingolt mikor a csaj azert jart a nyakára hogy már meg terhes.
3/8 A kérdező kommentje:
Uhh, na az úgy durva.
2022. szept. 30. 13:15
4/8 anonim válasza:
Komolyra nemigen fut fiataloknál senki
5/8 anonim válasza:
30as vagyok, és nálam az alsó felső határ +- 3-4 év.
Ha arcra nem is, de 5 perc beszélgetés alapján azonnal levágós, ha valaki nem élt még, most találkozik problémákkal, csodálkozik rá dolgokra, amikkel én már 10 évvel ezelőtt találkoztam. Az élettapasztalat meglátszik mindenkin.
7/8 anonim válasza:
Egy laza dugás után igen. Mivel hiányzik az élettapasztalat, éretlen témákat boncolgat, nüansznyi problémákkal küzd, mint pl álláskeresés stb.
8/8 anonim válasza:
Nem utasítottam vissza senkit a kora miatt. Komoly kapcsolatom viszont volt 20+ évvel fiatalabb lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!