Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már veletek olyan, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, h valakit csak azért utasítottatok vissza, mert túl fiatal volt hozzátok pl 10-15-20 év volt köztetek?

Figyelt kérdés
Pasikra vagyok inkább kiváncsi, hogy volt e ilyen, hogy csak azért utasítottak el egy lány mert sok volt a korkülönbség köztük. Persze már nagykorú csajról beszélek 18-20 éves csajt pl.

2022. szept. 30. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
En olyanrol tudok hogy egy harmincas nem tidott levakafni egy tinit magárol igy heccbol felcsinálta direkt. Aztán ghostingolt mikor a csaj azert jart a nyakára hogy már meg terhes.
2022. szept. 30. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
*nem tudott levakarni
2022. szept. 30. 13:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Uhh, na az úgy durva.
2022. szept. 30. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Komolyra nemigen fut fiataloknál senki
2022. szept. 30. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

30as vagyok, és nálam az alsó felső határ +- 3-4 év.

Ha arcra nem is, de 5 perc beszélgetés alapján azonnal levágós, ha valaki nem élt még, most találkozik problémákkal, csodálkozik rá dolgokra, amikkel én már 10 évvel ezelőtt találkoztam. Az élettapasztalat meglátszik mindenkin.

2022. szept. 30. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt volt 1×.
2022. szept. 30. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Egy laza dugás után igen. Mivel hiányzik az élettapasztalat, éretlen témákat boncolgat, nüansznyi problémákkal küzd, mint pl álláskeresés stb.
2022. okt. 8. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem utasítottam vissza senkit a kora miatt. Komoly kapcsolatom viszont volt 20+ évvel fiatalabb lánnyal.
2022. okt. 8. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!