Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magkat fullosnak, megközelít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magkat fullosnak, megközelítehetetlennek, de belül igénytelennek gondoló nők is keresik a társukat vagy csak az anyagi biztonságot várják mindenképp cserébe a nuniért?

Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 06:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Jó, mit tudsz nyújtani egy Palvin Barbinak?

Top 1 kinézetű modell pasi vagy? Az az igazi gyönyörű? Nem?

Akkor csak a farkad amit tudsz adni egy nőnek. Bocsi, hogy nem elég.

2022. szept. 30. 00:45
 22/27 A kérdező kommentje:
Közöd???
2022. okt. 2. 16:34
 23/27 anonim ***** válasza:
El tudod legalább önmagadat tartani?
2022. okt. 2. 16:43
 24/27 A kérdező kommentje:
Mit képzelsz magadról fattyú? Szeretnél valami személyesebb diskurzust is? Mert én benne vagyok, randizzunk.
2022. okt. 2. 16:49
 25/27 anonim ***** válasza:
59%

Mit tett szegény Barbi, hogy mindig őt kell előszedni? Egyébként biztosan tehetséges modell, de annyira nem egy nagy szépség, rengeteg hozzá hasonló lány járkál mindenfele.

A kérdésre: a "fullos" csajoknál nem így megy a dolog. Eleve ők azzal jönnek össze akivel szeretnének és hidd el, nekik van kikből válogatni. Azon kívül ők megkapják amit akarnak. Ha az anyagi biztonság kell, akkor azt, ha más, akkor azt.

Én inkább azon szoktam filózni, hogy teszemazt van egy bomba csaj, aki jó, gazdag családból származik, de ennek ellenére jótanuló, aranyos kislány, jó diplomával, állással, fizetéssel. Ő kivel jár, már ha magyar párt választ? Mészáros Lőrinc chad unokaöccsével? Egyszerűen a mai helyzetben nem tudok olyan magyar pasit elképzelni, aki egy ilyen lánynak meg tudjon felelni hosszú távon.

2022. okt. 2. 17:22
 26/27 NTBS ***** válasza:
Szerintem egyetlen nő sem gondolja magát belülről igénytelennek.
2022. okt. 2. 18:37
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem lehet kezdeni mérgelődésen kívűl ,hogy ki kicsodaval all ossze. A szabad akarat joga mindenkinek meg jar . Nekem sem tetszik amikor full homo bokanadragot hordo fiúk meg igenytelen ronda gazdag férfiakkal kezdenek egyesek , de mit tehetek.. semmit.
2022. okt. 2. 20:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!