Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 körüli nők! Kezdenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli nők! Kezdenétek egyszerű bolti eladó, takarító, mosogató foglalkozású pasival?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 17:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
36%
Lehet, de én egész egyetem alatt végig dolgoztam egy pékségben, senki egy forinttal nem segített. Lehet utánam csinálni. Kedves kérdező én itt be is fejeztem, te is inkább menj, képezd magad, hogy ne bolti eladó, vagy mosogatófiú állásból menj nyugdíjba.
2022. szept. 25. 18:02
 22/37 anonim ***** válasza:
Haa nem incel, és nem Balázs akkor igen.
2022. szept. 25. 18:40
 23/37 anonim ***** válasza:
17%
Ez a képezd magad milyen jó pofa kis szó. Amikor haza esel hulla faradtan 0 tamogatassal , de kepezd magad amig beiratkozol valahova ehen is halsz rogton ... mindenhez penz kell ez a titok. Ha van penz lehet tanulni , vagy ha tamogat valaki anyagilag ugye sok no igy csinalja.
2022. szept. 25. 19:04
 24/37 anonim ***** válasza:
85%

6-os válaszoló vagyok, algoritmusfejlesztő vagyok hivatalosan, matematikusnak tanultam. Okkal mondom, hogy nagyon nem lennék egy világ egy ilyen emberrel. Már az is teljesen más, amiért én értelmét látom felkelni minden nap... Ez van.

2022. szept. 25. 19:05
 25/37 anonim ***** válasza:
85%
És semmi lenézés nincs abban, ha azt mondom, hogy nem vagyunk egy világ vagy nem tudnál olyan társ lenni, aki ért és megért. Ha szorult volna beléd egy kis intelligencia, te magad mondanád, hogy hasonszőrű nőre vágysz, mert azzal fogtok passzolni.
2022. szept. 25. 19:08
 26/37 anonim ***** válasza:
85%

23#

Ez oltári hülyeség. Hazaesek hulla fáradtan, előveszem a könyveimet és tanulok. Ez a titok nyitja. Nem a kifogás keresés.

2022. szept. 25. 19:09
 27/37 anonim ***** válasza:
83%

Vért hugyoztam, mire munka mellett megszereztem a diplomám. Én is voltam hullafáradt, éltem szar kajákon, aludtam harmadmagammal egy szobában. A fajtád csak annyit látott a küzdelmemből, hogy deszka vagyok és karikás a szemem, magyarul nem vagyok dugható, miközben próbálok életben maradni. Meglepő mi?

Nem faszt verni kell sírva, hanem lenyelni a békát, hogy 3-5 évig nem lesz életed, cserébe azért, hogy utána ne szopj egy életen át.

2022. szept. 25. 19:11
 28/37 anonim ***** válasza:
8%
27. Nem mindenki akarja kizsigerelni magàt. De neked gratula hozzá! Nagyon ügyes vagy.
2022. szept. 25. 19:32
 29/37 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

32n

2022. szept. 25. 19:33
 30/37 anonim ***** válasza:
78%

Kizsigerelni magát..azzal zsigereled ki magad, ha egész életedben egy rosszul fizető állásod van, amiben nem vagy boldog. Éled ezt az el*aszott életed aztán meghalsz úgy, hogy semmit nem élveztél belőle.

Ha céltudatos vagy, rászánsz pár évet az életedből, hogy megalapozd azt, szerintem az irigylésreméltó és becsülendő.

2022. szept. 25. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!