Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők! Kezdenétek egyszerű bolti eladó, takarító, mosogató foglalkozású pasival?
6-os válaszoló vagyok, algoritmusfejlesztő vagyok hivatalosan, matematikusnak tanultam. Okkal mondom, hogy nagyon nem lennék egy világ egy ilyen emberrel. Már az is teljesen más, amiért én értelmét látom felkelni minden nap... Ez van.
23#
Ez oltári hülyeség. Hazaesek hulla fáradtan, előveszem a könyveimet és tanulok. Ez a titok nyitja. Nem a kifogás keresés.
Vért hugyoztam, mire munka mellett megszereztem a diplomám. Én is voltam hullafáradt, éltem szar kajákon, aludtam harmadmagammal egy szobában. A fajtád csak annyit látott a küzdelmemből, hogy deszka vagyok és karikás a szemem, magyarul nem vagyok dugható, miközben próbálok életben maradni. Meglepő mi?
Nem faszt verni kell sírva, hanem lenyelni a békát, hogy 3-5 évig nem lesz életed, cserébe azért, hogy utána ne szopj egy életen át.
Kizsigerelni magát..azzal zsigereled ki magad, ha egész életedben egy rosszul fizető állásod van, amiben nem vagy boldog. Éled ezt az el*aszott életed aztán meghalsz úgy, hogy semmit nem élveztél belőle.
Ha céltudatos vagy, rászánsz pár évet az életedből, hogy megalapozd azt, szerintem az irigylésreméltó és becsülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!