Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy fiú rátok ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy fiú rátok ír facen és szimpatikus kép alapján akkor elmentek vele randizni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem
2022. szept. 24. 19:21
 2/7 Hans Pötterman ***** válasza:
80%

A face nem erre való

F

2022. szept. 24. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2022. szept. 24. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

"A face nem erre való"

Ez egy közösségi platform.

Sehol nincs megtiltva hogy bejelölj valakit, mert nem ismered.

Legfeljebb nem igazol vissza, nem ír vissza.

Sőt ha hiszed ha nem, lányok is szoktak nekik tetsző pasikat bejelölni.

Sok szingli csaj nyitott az ismerkedésre, ha képek alapján bejössz neki.

Főleg ha látja hogy van több közös ismerősötök is.

Nyilván egy kamu gyanus profilnak nem fog visszaírni, meg 10/3-as paliknak sem.

2022. szept. 24. 19:37
 5/7 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

#4 tini korban még így volt/van,anno még én is sok random csajjal szórakoztam rajta,pedig képem is csak 1 volt...

De felnőttek nem igazán használják ismerkedésre, én úgy hallom másoktól. Habár êvente 1-2 nő bejelöl akiről fogalmam sincs kik, szerintem azok csak missclickek

2022. szept. 24. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
igaz, 25 évesen inkább fiatalabbnak számítok, de túl fiatal azért nem vagyok, és bizony meglepő, de én is így ismerkedtem meg egy lánnyal, volt pár közös ismerősünk, szóval már kevésbé voltam neki idegen :)
2022. szept. 24. 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ma az Önkormányzatnál az egyik ügyintéző nagyon szimpatikus volt, szerinte, én is neki. kaptam egy központi email címet, amire rákeresve 4 női név volt. rájuk kerestem facebookon. az egyik ő volt. szerintetek gáz ráírni?
2022. szept. 24. 23:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!