Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én velem van a baj, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én velem van a baj, vagy tényleg gáz, ha egy lány ismerkedés alatt, anélkül, hogy megkérdeztem volna elmondja, hogy az utóbbi 2 hétben 4 pasival volt?

Figyelt kérdés

Tinderes lányról van szó, igazából onnan jött a téma, hogy áthívott magához a mai napra, és a beszélgetés végén amikor megbeszéltük, hogy mikor meg, hogy hol azt mondta, hogy 2 héten belül én leszek az ötödik :D

De nem így poénból, hanem full komolyan, el is kezdte részletezni, hogy kivel milyen volt stb.

Nem vagyok álszent, felőlem azzal ismerkedik és szexel akivel akar, de nekem teljesen elvette a kedvem ezzel 😃

Amikor mondtam neki, hogy nekem ez offos, akkor azt mondta, hogy meglepő, mert őt senki nem szokta visszautasítani, és velem van a baj, tényleg velem lenne? :d

2022. szept. 24. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Figyi, a kérdés az, hogy neked ez bejön-e. Egy stika menet lehet belőle, de komolyat ne tervezz.
2022. szept. 24. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Vele van a baj. Fogalma sincs, kitől mit akar.
2022. szept. 24. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem senkivel sincs baj.

Lapozz!

2022. szept. 24. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem veled van a baj. Nekem sem kéne olyan pasi, aki két alatt 4 nőt dugott meg.
2022. szept. 24. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem veled van a baj. Nekem sem kéne egy ilyen csaj, még alkalmira sem. Nem érezném exkluzívnak a dolgot.
2022. szept. 24. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Legalább nyílt, és feladja a kérdést, hogy érdemes-e vele folytatnod, vagy sem.
2022. szept. 24. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
De miért nem folytatta egyik pasassal sem?
2022. szept. 24. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!