Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok úgy hogy a randi előtt 3 nappal az illető letiltott messengeren? Ennek mi értelme? Szépen haladt a beszélgetés, ismerkedés. Szívesen várom a kínos randi tapasztalatokat is :))
Engem meg majdnem megerőszakolt első randin, mert úgy vélte, ha elmentem, akkor jár neki a testem.
WTF? :D És utána még volt képe második randit kérni, meg vagy három héten keresztül hívogatott, hogy szeret, meg találkozzunk.
Ezek után tiltott volna le az első randi előtt!, megúsztam volna egy kört a rendőrségen.
Jelen! Egy nappal a randi előtt :D
Már 3 hónapja ismerkedtünk. Én 39 éves férfi, ő 37 éves nő.
Csomót huncutkodtunk is... én mondtam, hogyan és hol simogassa magát, ő meg azt hogy én hol magamat... volt pár ilyen erotikus kalandunk, nagyon jól alakult. Holnap lett volna a randi. Furcsáltam, hogy miért nem ír. Felhívom: foglalt. Később megint foglalt. Akkor írok neki messengeren, erre látom letiltott. Nézem instán: szintén tiltva vagyok.
Kicsit komolyabban mertem már venni, erre tessék.
Folytatás: Szóval mondhattam le a lefoglalt asztalt a teázóban és az onnan nem messzi szobát. Úgy terveztem, hogy kényeztetem minden finomsággal egy romantikus helyen, utána pedig egymáséi leszünk egy zárt helyen, sok-sok simogatással. Azért kva sz.rul esik na :/
Hosszú idő után éreztem azt, hogy újra szerelmes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!