Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Redfleg, ha egy srác már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Redfleg, ha egy srác már az első randin nagyon közeledik és úgy beszél, mintha már együtt lennénk?

Figyelt kérdés
Ma volt az első randink és már meg is akart csókolni, de elhúztam magam, hogy szerintem még korai és nem nagyon ismerjük egymást.
2022. szept. 22. 00:38
 1/5 A kérdező kommentje:
*Red flag
2022. szept. 22. 00:38
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egyértelműen az lenne, mert úgy tűnik, kizárólag az érdekli, hogy ő mit akar, te az ő szemében valószínűleg csak a tárgya vagy a vágyainak, nem pedig különálló ember saját akarattal.
2022. szept. 22. 00:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első randin nekem is korai a csók. Akkor az az első, hogy meg tudjam, a fontos dolgokban egyezunk e, illetve hogy szeretnek e másodszor is találkozni.

Ilyenkor nem értem, hogy miért akar valaki meg csókolni. Mem tud rólam semmit, csak a kulsom miatt meg ne.

24N

2022. szept. 22. 06:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy red flag, de rengeteg nőnek az ilyen nyomulós faszok jönnek be fiatalon. Úgyhogy simán lehet, hogy normális, aranyos srác lenne, egyszerűen erre kondícionálta magát. Meg kell próbálni megbeszélni ezt vele. Ha nem ért a szép szóból úgysem érdemel meg téged.
2022. szept. 22. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is sok lenne első randin, viszont nem red flag addig míg ezt utána megtudjátok beszélni, hogy neked még korai. Ha értelmes a srác akkor tiszteletben fogja tartani és figyeli az igényeidet, meg akar majd ismerni. Ha meg nem érti meg miért mondod ezeket akkor érdemes elgondolkodni, hogy hagyjátok egymást
2022. szept. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!