Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kicsit gyerekes kérdés. Ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit gyerekes kérdés. Ha a fiú 2-3 óránként ír vissza, gáz ha én meg 10-15 percen belül?

Figyelt kérdés

Tényleg ritkán van fent, néhány óránként. Nekem meg kb mindig a kezemben van a telefon és szinte azonnal válaszolok.

Hagyjak én is 2-3 óra hossza időt mire visszaírok, vagy válaszolhatok tényleg akkor amikor látom az üzenetet? Csak hogy akkor lehet olyannak tűnök hogy én azt várom hogy mikor ír...

2022. szept. 21. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Várj te is. Sőt, írj 6 órára rá . Figyelgetni fogja hova tűntél ;)
2022. szept. 21. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Ne jatszmazz.

Egyébként miért csak óránként van fenn?

Én is mindig bekajaltam a szöveget, ha a másik azt mondta, nem lóg a neten.

Aztán idővel mindig kiderült, hogy de, csak nálam fontosabb emberekkel beszélgetett.

24N

2022. szept. 21. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Gyerekes az a pasi aki sosem ír vissza amikot te. Mai világban mindenkinek non stop ott van a kezébe. Egyszerüen nem akar neked irni gyorsan.
2022. szept. 21. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem, tényleg nincs fent. Ha küldök is neki üzenetet, nem zöldül be a pipa hogy megkapta. Meg 32 éves, tényleg nem lóg fent.

Nekem meg munkából is adódóan a telefon szinte mindig a kezemben van.

2022. szept. 21. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van aki vissza se írt pedig látott már meg beszéltünk..
2022. szept. 21. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem, ha már 2-3 óra múlva visszaír, akkor minek tűnik el megint? Miért nem akkor ír vissza, amikor van rá ideje, és egy normális ütemű chatelést le lehet zavarni? Nekem ez így komolytalan lenne. Vagy akkor beszéljetek telefonon, az gyorsabb.
2022. szept. 21. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!