Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kértetek már randit MSN-en, és ha igen akkor hogy?
elkérjem az msn címét? és utána hány beszélgetés után kérjek randit?
Vagy olyanra lennék kíváncsi ahogy te(csináltad)kértél!
a lány 15 én 16
Sajnos csak így menne me suli szünet van :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__11836..
Ez nem véletlenül te vagy? Ha igen, már leírtam Neked, mégegyszer nem fogom...Bocs
Bocsánat elég hülyére sikerült a kiegészítés :S
Szóval:
MSN-en mennyi beszélgetés után kéne randit kérnem?
Vagy olyanra lennék kíváncsi ahogy te(csináltad)kértél!
(a lány 15 én 16)
MSN-en nem olyan nehéz randit kérni..Mondjuk én nem sokszor kértem,de tőlem igen..
Szal,először is beszélj vele,ismerd meg(de ez gondolom megvolt már,ha randiról lesz szó),és kérdezd meg,hogy ,hogyan tudná leírni a ti kapcsolatotokat".Aztán erre valamit mond!ír majd,és te először is elkéred a telcsi számát,aztán dicséred a a csajt(mi ezt szeretjük),és megkérdezed,hogy tudnátok-e vmikor talizni.Ha igen,akkor nyert ügy,ha meg nem,mert még nem érzi úgy,vagy tudjam is én,akkor próbálkozz tovább,ismerd meg minél jobban,"férkőzz a szívébe".És mond neki többször is,hogy tetszik neked ő,de ne úgy,hogy idegesítse...Szal,csak türelem,menni fog az!
Remélem segítettem!
Barbi:)
elolvastam
te vagy a válaszoló???
egyszer: azt írod ne MSN-en
másodszor: kérdezd meg MSN-en
Most akk meik a jó?
Ja,bocs,mégcsak a kérdést olvastam el,a többit nem(előző voltam)
Sokat ismerkedj,és ne tapadj rá,msn-en...Most számot,hogy mennyi beszélgetés után kérj randit,az tőle függ..
ÁLLJON MEG MINDENKI!
Először is: e-mailben kérjem a címét? (amúgy már leszedtem) de illemből kérjem el?
Másodszor: vagy csak vegyem fel, vagy elfogadja vagy nem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!