Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz valakire rárni, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz valakire rárni, ha az illető már 4napja nem válaszolt a korábbi üzenetre?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom ez már annyi idő, hogy nem igazán van rá kifogás. Magamból indulva én ha elfoglalt vagyok is legalább jelzem a másiknak, hogy bocsi a héten nem érek rá és nem is leszek elérhető. Ez úgy gondolom rendben van, de 4 hónap ismerkedés után én ezt már nehezen tudom tolerálni és az önértékelesemnek sem tesz valami jót, hogy szimplán egy nemet sem érdemlek. Ez már ghosting, nem?
2022. szept. 20. 18:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet hogy másokkal is ismerkedsz mellette vagy összejársz, és erre rájött?
2022. szept. 20. 22:30
 12/22 A kérdező kommentje:
Micsoda feltételezések. Ha ez így lenne, nyílván nem lennék kiakadva arra, hogy a ő nem ír vissza. Soha eszembe sem jutna ilyet csinálni, de szomorú ha ez már sok emberben megfogalmazódik manapság. Persze, ennyi idő alatt vagy 10-15x biztos találkoztunk egymással. Ha online ismerkedés után hagyna ott valaki, azon gyorsan túllendültem volna.
2022. szept. 21. 08:35
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Szomorú, de igaz, hogy sok lány van sajnos, aki még az ismerkedés fázisában is találkozgat a szexpartnerével/barátságextrákkaljával.
2022. szept. 21. 09:47
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

4 hónap alatt még nem találkozni élőben nem a normális lefolyása az ismerkedésnek ( még távkapcsolatnál sem ). Az egyik fél megunja, vagy annyira megreked a barátságban a kapcsolat, hogy abból màr semmi nem lesz.

Ennek az ellenkező végletére is tudok példát, ahol az egyik fél két mondat után, már telefonon fel akarta hívni a másik félt ( ez egy facebookos bejelölés utàn történt közvetlenül ).

2022. szept. 21. 09:54
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Most miért kellett lepontozni? Nem bántásból írtam, de ez sajnos tényleg létezik, hogy nem szakítja meg a kapcsolatot az előzővel, mikor már alakulóban van valami.
2022. szept. 21. 09:58
 16/22 A kérdező kommentje:
De mi találkoztunk a 4 hónap alatt kb. heti egyszer szinte mindig, csak 1-2hétig beszéltünk online az elején. És egyértelmű is volt, hogy ez nem a csak barátság irányba megy. Na mindegy, végül úgy döntöttem nem írok neki és valahogy elengedem. Amúgy nekem egy lány ismerősöm sem csinál ilyet, hogy összejár valakivel, de közben mással is randizgat, srác ismerőseim viszont annál inkább
2022. szept. 21. 10:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ghosting. Még az is lehet, hogy egyszer előkerül, ha akit most fűz, az esetleg nem jön be. Én nem foglalkoznék olyannal, aki ennyi idő, ennyi randi után napokra eltűnik. A férjemmel neten ismerkedtünk meg. 4 hónap után már együtt éltünk. Ha valakit érdekelsz, az keres.
2022. szept. 22. 14:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy mialatt ti találkozgattatok, mással is ezt tette. Te komolyan vetted, ő meg félvállról... Viszont idő közben a másik lánnyal szorosabbra fűzte a viszonyt, így téged mostanra hanyagol, persze szó nélkül, hisz olyan kellemetlen lenne kimagyarázni a megmagyarázhatatlant...

Másik eset: párkapcsolatban élt eleve, amiről nem tudtál, bonyolódtak a szálak, így megvált tőled.

Ha ilyen aljas módon szívódik fel, úgysem tud értelmes magyarázatot adni.

Napokról beszélünk, valami megszakadt benne, lehet már korábban, csak nem vetted észre a jeleket, lehet látszata sem volt. Ha olyasmiről lenne szó, amiben te is segítségére lehetnél, például volt egy konfliktus köztetek, megsértődött, stb, akkor már írt volna, mert valószínű nem akar kihagyni téged, van egymással dolgotok.

Ha ennyi időre nem is érdekli, hogy kétségek közt hagy, akkor szándékos ignorálás, lepattintás a célja.

Ráírni nem mondom, hogy gáz, mivel jogos az indulatod, de mindenképpem felesleges, mert több mint valószínű, hogy nem fog válaszra méltatni. Ezek után biztos sem lehetnél benne, hogy amit felhoz kifogásként, valódi-e.

Ha nagyon emészt a dolog, írj neki, zárd le magadban, ha te megtettél mindent a konfliktus rendezésében, talán könnyebben feldolgozod, hogy ő ennyit ért. Még mindig jobb, ha előbb derül ki a megbízhatatlansága, mint utóbb.

Sokáig gyötörni fog, ebben szinte biztos vagyok, de próbálj meg továbblépni, nem mindig igazságos az élet...

2022. szept. 23. 01:32
 19/22 anonim válasza:
szerintem hagyd még 1 hetet aztán utána írj rá és kérd számon, hogy most akkor nem akar téged vagy mi van. mert akkor azt értelmes felnőtt módjára közölje. mond meg neki hogy te komolyan gondoltad és hogy nem érdemelsz ilyen viselkedést
2022. szept. 23. 01:33
 20/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

A tisztázás NEKED segít a továbblépésben. Az is egy újabb válaszreakció, ha az üzenetedre semmit nem reagál. De annyit nyersz vele, hogy könnyebben lezárod végleg, és nem agyalsz rajta, hogy valamit te szúrtál el/tehettél volna másként.

A gáz az ő viselkedése, nem a te érdeklődésed 4 napi szótlanságra.

2022. szept. 23. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!