Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hol a határ a zaklatás és az udvarlás között?
A többség a nem -et írja. Bár nálam a nem, nem feltétlenül jelent nemet. A lényeg, hogy kitartó legyen és lássam rajta, hogy kellek neki.
Volt hogy nemet mondtam, de valójában igen lett volna. Sajnos nem volt kitartást a másik félben és ezt úgy vettem fel, hogy akkor nem is érdeklem igazán.
#13: "Volt hogy nemet mondtam, de valójában igen lett volna."
Te hülye vagy, már ne haragudj. Nem kicsit, nagyon.
Köszönjük, hogy miattad, meg a hozzád hasonlók miatt szívunk mi, nők, meg bizonytalannak el a férfiak. Ha agyban nem jutottál el odáig, hogy tudjad, mit akarsz, akkor mindenkinek jobb is, ha nem lesz kapcsolatod, mondjál szépen nemet továbbra is.
Lánytól függ.
Én ismertem egy lányt, akinek szerelmi vallomást tettem, amire pozitívan reagált, később feljött a lakásomra.
Én közeledtem hozzá, de végül semmi olyan nem volt, mert saját bevallása szerint nem érezte magát jól, illetve bizonytalannak is tűnt.
Később megszakította velem a kapcsolatot arra hivatkozva, hogy én nyomultam rá.
Hát... néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Ebből kiindulva azt mondanám, hogy egy lány addig veszi zaklatásnak a közeledést, amíg ő nem közeledik hozzád.
És itt a bukkanó: az a közeledés lehet bármi, egy simogatástól elkezdve az ölelésen át a csókig...
A lányok jeleit nehezebb néha értelmezni, mint az F1-es vasúti jelzéseket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!