Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Udvaroltam egy lánynak, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvaroltam egy lánynak, de végül nem jöttünk össze. Szerintetek jó tanácsot kaptam utána vagy hülyeség?

Figyelt kérdés

Azt mondta két ismerősöm is, hogy úgy kellett volna udvarolni, hogy csak beszélgetek a lánnyal.

Nos nekem a beszélgetés az ismerkedés fázisba tartozik. Nyilván utána is beszélgetek vele, de néha megdicsértem, mondok 1-1 bókot.

Szóval kicsit kezdek ráhajtani, éreztem vele, hogy össze akarok jönni vele.

Én rontottam el, hogy mondtam pár bókot?

2022. szept. 18. 01:19
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem rontottál el semmit, a lányok szeretik ha bókokat kapnak, nyilván az is tud túlzó lenni, de a néha biztos nem probléma.
2022. szept. 18. 03:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a leírásból nem lehet leszűrni.
2022. szept. 18. 05:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy bókolni kell. Nem rontottál el semmit, nem tetszettél a lánynak, erről nem tehetsz. Én a lany se tehet róla.
2022. szept. 18. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
*És a lány se tehet róla
2022. szept. 18. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartott vonzónak a lány. Innentől kezdve akármit csinálhattál volna, nem értél volna el sikert. Az udvarlás teljesen jó volt, csak ugye téged nem tartott vonzónak. Ahogy írták előttem, ez nem a te hibád és nem az ő hibája. Csak ez van.
2022. szept. 18. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
30%

Nem, semmi ilyesmi.. egyszerűen nem jöttél be neki.

A határozottságon-önbizalmon kell fejleszteni, ha vonzó akarsz lenni. Kezdve pl a tartásoddal, járj edzeni (váll, core, láb,...)

2022. szept. 19. 06:16
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Ne hallgass a 6-osra, baromságot ír. A határozottság és önbizalom jó dolog, de nem leszel tőle vonzóbb. Csak fordítsd meg a kérdést. Te szexuálisan vonzónak tartanál egy olyan nőt, mint Varga Irén, csak azért, mert határozott, van önbizalma meg figyel a testtartására? Na ugye.

A legfontosabb, hogy ne élj álomvilágban. Fogadd el, hogy sok nő nem tart vonzónak. Koncentrálj inkább azokra, akik igen! Ha nekik normálisan udvarolsz és intelligensen közeledsz, akkor garantált a siker!

2022. szept. 19. 08:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!