Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Benzinkút és pihenő helyek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benzinkút és pihenő helyek az autópályán? Mit kell ezekről tudnom?

Figyelt kérdés

Benzinkút és pihenő helyek az autópályán? Mit kell ezekről tudnom? Sok pénzt lehet keresni vele, aki ilyennek a tulajdonosa?

Randim lesz, és annyira nem értek az ilyen férfias szakmához, azt se tudom pontosan mit kérdezzek a srácotól?

Mit csinálnálnak ilyen pihenőhelyeken ? Addig tiszta, hogy esznek és kávéznak az emberek, és pihennek? De miért áll meg sok busz az ilyen helyeken?

10 nap múlva randim lesz és felakarok készülni.

2022. szept. 17. 22:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
98%

"nem egy senki vagyok , hanem intelligens aki ért mindenhez"

VS

"De miért áll meg sok busz az ilyen helyeken?"

😂

38F incel

2022. szept. 18. 01:21
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy vizsga, amire be kell magolni az anyagot.

Ha tényleg benzinkút tulajdonos, akkor 2 mondat után rá fog jönni, hogy gőzöd nincs miről van szó.

A sznobizmus helyett inkább fogadd el, hogy valamihez nem értesz és mutass egészséges érdeklődést.

2022. szept. 18. 02:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én leragadtam ott, hogy miért áll meg a busz. 😳

Tankolni, b+, tankolni! Ben-zin-kút!

Szerintem ne feszegesd a randin ezt az intelligencia témát.

2022. szept. 18. 06:00
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Mar ott elbuktad hogy nőkent engedted hogy a pasi valasszon helyszint, raadasul egy kibas.zott benzinkutat pihenohellyel egy belvarosi etterem helyett. Hazhoz mesz mint egy ri.banc es hagyod hogy o diktaljon. Akkor leszel valaki a szemeben ha atteszed a randit a sajat kedvenc helyedre. A masik pedig vigyazz. Szerintem kamu a srac, siman lehet epp most keszulnek elrabolni. Odamesz, be a kisbuszba es mar ausztriaban vagy romaniaban is vagy. A belvarosi kamerakon nem fognak talalni semmit az elkovetokrol, ezt a reszt megsporoltad nekik.
2022. szept. 18. 06:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard olyannak kiadni magad ami nem vagy. Tehat ha nem vagy túl életképes ( márpedig a buszos dolog egyértelműen erre utal) azt is vàllald fel. Ha ilyen alap dolgokat sem tudsz,ogy mit csinálnak egy benzinkúton, és autópályás pihenőn akkor érdekekes lehet a befektetésekről szóló értekezésed. Úgy meghallgatnám.
2022. szept. 18. 07:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Na, most benzinkutat ne vegyél.😅
2022. szept. 18. 08:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Cseveghetsz az árstopról.
2022. szept. 18. 08:15
 18/23 A kérdező kommentje:
Úristen nem a benzinkúton lesz a randi, hanem egy étteremben!!!
2022. szept. 18. 12:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"nem egy senki vagyok , hanem intelligens aki ért mindenhez"

🤣 🤣 🤣 🤣 A nagy intelligens viselkedésed közben elfelejtetted, hogy ez nem egy dolgozat, amire így fel kell készülni.

"Befektetésekről is fogunk beszélni"... Hát csoda egy randi lesz. Mehetek nézni?

2022. szept. 19. 13:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"hogy lássa nem egy senki vagyok , hanem intelligens aki ért mindenhez"

Senki nem ért mindenhez. Aki intelligens, az mer kérdezni, ha valamit nem tud.

2022. szept. 19. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!